Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol cnm evet adını renginden aldı fıstık
cnm benim senin kuşlar öldü mü yoksaa
fıstık top oynamayı çok seeviyo,evde minnacık topu var ona özell

prijum ilk kuşumuz, ilk göz ağrımız bir anlık dalgınlık sonrası kaçtı maalesef, tüm kalbimle bir ev bulmuş olmasını diliyorum. onun ardından kaçmış bir kuşu aldık biz de çünkü. yazlıkta olduğumuz için bahçe-balkonlar siteler arası bu tip olaylar doğaldı orada. ama alışamadık çok yabaniydi, onu değiştirdik sonraki ufaktı aldığımızda ama insana alışamadı hep kafesinde ya da abajurda, onu da verdik. çok şükür hiç ölüm görmedim onlardan yana...

anladım cnm burda patronumla beraber kuş alanlarda yabaniler die geri verdiler kuşları
ama fıstığım çok mazlum çıktı
patronumun da şimdi evde bi kuşu var,eşi dio ki fıstığı gördükten sonra benimkine yem su veresim gelmiyo dioo maaşallah dio
cnm iyi sen alışıpta ölümlerini görmemişsin
ben çok üzülürümm

Günaydın kızlar..
Bugün çok yoğunum.Dün aklım babamdaydı anjio sonucu ne çıkacak diye.Hiçbir iş yapamadım.Bugün bitirmem lazım bu işleri..

günaydın boswer babanın anjio su nasıl geçmiş umarım iyidir allah bir daha yaşatmas inşallah acil şifalar

günaydın kızlar...
gözün aydın boswer... en azından ameliyatlık bir durum yok ve stent ile halledilecek.... tekrar geçmiş olsun...

ay günaydın boğazlarım ağrıyo yüreğim acıyo öksürmekten gribim çok pis
offf bıktım yaaa sürekli grip olmaktan ne kadar dirençsizim ben yaa:84::84:
sağlık ocağına çıkım gelim

Son düzenleme:
Herkese günaydınlarrrr...keyifler nasıl bakalım??
Biricikim geçmiş olsun tatlım,bak sana bir tarif vereyim ve onu iç
iyi gelecektir kesinlikle,
bir limonu sık,içine bir tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı karabiber at
ve iyice karıştır ve iç...

Son düzenleme:
boswerim tekrar geçmiş olsun canım,
stentle halolacak bir sonuç çıktığına sevindim,
o zaman anjıo esnasında takılmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…