günaydın... mg_love üzüldüm
düzelir inşallah sorunlarınız
hiçbirşeyin değişeceği yok birşeyi anladım erkek dediğin zaman bazı temel özellikleri kabul edeceksin çokda farklı biriyle evlenmediğimi neticede erkek olduğunu artık kabullenmem gerek
çok üzüldüm bende canım.ama sıkma canını evliliklerde olur böyle tartışmalar...moralini yüksek tut olur mu?günaydınlar
ölesine bir uykum var ki
dün akşam çılgınlar gibi kavga ettik eşimle. annemde evde oda şahit oldu berbat bir geceydi ağlarken uyuyakalmışım. sabah bir uyandım gözler baloncuk gibi. kafamı bir yere yaslasam uyuyacağım((
ne kötü bir gün ne kötü bir sabah
günaydınlar
ölesine bir uykum var ki
dün akşam çılgınlar gibi kavga ettik eşimle. annemde evde oda şahit oldu berbat bir geceydi ağlarken uyuyakalmışım. sabah bir uyandım gözler baloncuk gibi. kafamı bir yere yaslasam uyuyacağım((
ohh hatuna bak.... kız hani rejimdeydiniz koçişle... noldu haşlama patates, havuç???selam kıslar
menüyü değiştirdim , adacımın verdiği bi bulgur pilavı tarifi vardı onu yaptım on numara oldu
yanına koyu bi cacık
birde patates salatası.
valla on numara menü oldu, yarınada kaldı, yarın yemek derdim olmıcakk
günaydınlar
ölesine bir uykum var ki
günaydınlar
ölesine bir uykum var ki
günaydın kızlar sabah sabah canım sıkıldı.
halkalı da oturduğum yerde yine terörist eylem yapıldı
askeri lojmana geçen gün de polis otobüsüne iyice huzursuz olmaya başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?