Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kıslar
menüyü değiştirdim , adacımın verdiği bi bulgur pilavı tarifi vardı onu yaptım on numara oldu
yanına koyu bi cacık
birde patates salatası.

valla on numara menü oldu, yarınada kaldı, yarın yemek derdim olmıcakk

oh pınar iyisin şu on numara yemeklerini çok merak ettim islim kebabımda on numara dedin ya yahu bir gün fotoğraf çeker misin meraklandım kaydirigubbakcemile5 ellerine sağlık

jean :))
bi dahakine söz çekerim foto.

ben kendime inanamıyorum biliyomusun, evlenmeden önce mutfağa girmezdim , şimdi yaptığım yemekler gerçekten güzel oluyor , tek sorunum var tuz ayarını tuttuamıyorum
hep bi parça tuzsuz oluyor

yaa süper gelişme o zaman daha bi takdir ettim seni olumunekankayizsmile tuz ayarı bir az zor başlarda hangi sebze ne kadar tuz çeker kaç kişilik yemeğe ne kadar atılmalı flan ayrıntısı var ama zamanla alışıyor insan neyseki az tuzlu yapman iyi ya çok tuzlu olursa bunun için mesela şuan 2 kişi için yemek yapıyorsun aklında tut tenceren aynı olsun de ki taze fasulyede 1 tatlı kaşığı ve 1 küp kesme şekeri yeterli fln flan diye istersen bi yere yaz istersen aklında tut zamanla oluyor,ya da bi tatlı kaşığıyla başla yemek işini bitirmeden tekrar tadına bak böylece sofraya tuzsuz gelmemiş olur :içelim:

ya işte problem o ayarı kuramamam
biraz tuz atıyorum bakıyorum tuzsuz biraz daha
sonra 5 dk sonra bi daha tadına bakıyorum gen etuzsuz biraz daha atıyorum
ama sonuçda sofraya geldiğinde hep tuzsuz oluyo:))
bakalım ne zaman tutturucam dengeyi

günaydınlar
ölesine bir uykum var ki
dün akşam çılgınlar gibi kavga ettik eşimle. annemde evde oda şahit oldu berbat bir geceydi ağlarken uyuyakalmışım. sabah bir uyandım gözler baloncuk gibi. kafamı bir yere yaslasam uyuyacağım ((
ne kötü bir gün ne kötü bir sabah

çok üzüldüm bende canım.ama sıkma canını evliliklerde olur böyle tartışmalar...moralini yüksek tut olur mu?

canımmmmmm üzülme
bazen kabullenmek gerekiyor erkeklerin davranıslarnı

annem bugün gidiyor temelli olarak artık başbaşa kalacağız şimi gidip onu yolculamam gerek 1 saate dönerim
destek olanlar hakikaten yüreğime su serpiyorlar Bal, nurdan ve you know çok çok teşekkürler
görüşürüz kızlarrrr
bana dua edin

günaydın kızlar sabah sabah canım sıkıldı.
halkalı da oturduğum yerde yine terörist eylem yapıldı
askeri lojmana geçen gün de polis otobüsüne iyice huzursuz olmaya başladım ben

Günaydın herkese a.s.
mg_love üzüldüm kavga etmene eşinle ama az çok çözmüşsün işte erkekler bizim gibi değil
konu her ne olursa olsun onlar umursamaz davranırlar üzülme sakın herşey yoluna girer :1hug:

amonracım bende çok huzursuzum bu tür haberleri gördükçe bugün halkalıda yapan yarın başka bi yerde de yapar o eylemi
yani her an tehlikedeyiz ne kadar rahatsız edici bir durum
benim eşim sürekli istanbul içerisinde arabayla geziyor işi bu müşterilerine gitmek zorunda
sanayi bölgeleri, büyük fabrikalar, hastaneler, oteller onun çalıştığı bölgeler ve benim aklım hep onda :gitme:

ohh hatuna bak.... kız hani rejimdeydiniz koçişle... noldu haşlama patates, havuç???

canım bu kadar takılmaya değmez.. sende biraz alttan almayı öğren artık... inanki o zaman daha da mutlu olckasınız... dediğin gibi erkek milleti bu.. böyle idare ediliyor maalesef...

herkese kocamannnnn bir günaydın.... ben geldimmm: hihoyyyt

cnm ya kötü başlamışsın güne ama işllh öğlene kdr seni kendine getirip barıştırırız hiç üzme kendini,malesef herkezin oluyo böyle zamanları öenmli olan birbirinizi kırmadan atlatmak kaldığınız yerden mutlu mesut devam etmek...Allah kavuştursun bu arada anneciğinde gidiyomuşş

günaydın kızlar sabah sabah canım sıkıldı.
halkalı da oturduğum yerde yine terörist eylem yapıldı
askeri lojmana geçen gün de polis otobüsüne iyice huzursuz olmaya başladım ben

evt sabah bende dinledim haberlerde,neler oluyo iyice kudurdular yaa,dikkatli olmak lazım..

allaha emant yaşıyoruz canım işte bu ay içindeki yapılan 2. eylem dün
gece de molotoflarlasaldırdılar sokaklara
ben nereye düştüm böyle
kuzenim askeri lojman da kalıo 8 aylık hamile sancısı tutmuş
erken doğum olabilirmiş korkudan mahvoldu kızcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…