Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben 12 ay olcek evlııym nasıl bendenöncesın olm

biricik bana diyon ama fellik fellik geziyon

ben kocasız gezcem nan
10 dan sonrada eve gitmeye korkuyorum ama genede dayanamıyom:)
metrolar çok kalabada eve koşa koşa gidiyom metrodan sonra:)
olmadı ütü masasını alırsam onla binermişim metroya tek olmuş olmam hem yanımda biri olmuş olur:)

Son düzenleme:
ayy bıde akşam noldu
hanı ben hep hastauyım hıc şükretmez demıştımya
kadın sankı benle çekışen bırı gıbı
ohh olsun ıyyım işte ohh olsun dıyıp durdu
ohh canıma değsın falan
Allah daha ı etsın dedım
gıt halana de dıo ben sankı ayaklı gazeteyım
onu bunu bırak cok komıktı yaa ben ıyyım ben ıyyım falann şu smıle gözumun onunne geldı

Malzemeler
• 1 kg kuşbaşı tavuk
• 5-6 yemek kaşığı sıvıyağ
• 1 paket MAGGİ Paprikalı ve Otlu Çeşni
• 1 küçük şişe soda
• 1 su bardağı süt
• 2 yemek kaşığı nişasta
• 1 tatlı kaşığı köri
• 2-3 adet domates
• 3-4 adet sivri biber
Yapılışı
Sıvıyağı, köriyi, nişastayı, sodayı, sütü ve MAGGİ Paprikalı ve Otlu Çeşni’yi bir kaba alın ve iyice karıştırın. İçerisine kuşbaşı tavukları koyun ve 3-4 saat kadar bekletin. Bekleme süresinden sonra şiş çubuğuna sırasıyla tavuk, doğranmış domates ve biberleri dizin. Hazırladığınız şişleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Önceden 200 C’ ye ısıtılmış fırında pişirin

cnm soğan halkası çekiyo ..akşam kızartıcam valla yaaa...mayoneze batırır yeriz bi güzel :))

eşimde atıştırmış yemek yemices..

tekila içen varmı hiç ,nasıl bişi ben bilmiyom bayaa oluyo almıştık bu akşam açıcaz..bakalım nasıl bişi :))

tavukun kuşbaşını yiyemiyorum ben yaa kuru geliyo..

ama o paprikalı sosa bitiyorum ..kanatları kokuyorum poşetine..hoooop fırına..enfes bir tat..

haftalık ziyaret nan evime gelecem zaten akşama:))yarın fortmantom gelcek:)) en sonunda ayakkabıların el altında durmasından kurtuuluyomm
hayırlı olsun canım:)

amin canım inş..
bende de var prolaktin yüklekliği.. ama 8 ay kullanmıştım ilacı.... şimdide senin bahanen gibi benimde bahanem e kotrole gitmiyorum canımm:))

ben 12 ay olcek evlııym nasıl bendenöncesın olm
kızım o liste hamile planlayanların listesi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…