Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bizim yatak odası çok sıcak
kocişle cam kapı açdırmaz kıskanç biraz
deli oluyorum
sabah bi kalkıyorum yapış yapış olmuşumm..

amann o sıcak mahvediyo zaten canmm
perdeler sıkı sıkı kapalıysa sorun yok cam kapı açabilirim )))

cisil bız yatak odası cok sıcaksa odamızı değiştırıyoz
oturma odasındakı koltuğu acıp yatıyoz
camları hava kararınca acmıyoz
bahçeden böcekgelır dıe korkuyom

oturma odam daha sıcak benm ya

))))
kıskanır tabi canm etrafta görülebilme ihtimali varsa aşkmda tüm perdeleri bi dolanıp kapatıo )))

yaf şimdiden yavaş yavaş zayıflamak istiyorum
gitsin kilolarrr

Allah kolaylk versin canmm

işimde çok bugün yarı yıl sayıma gircez 6. ayt sonu
anamı ağlatcak yine patron...

sana da Allah kolaylk versin canmcmmm

ada benim koca tam kıldır
katlamalı perde yaptırdık odama odama mutfağımla aynı yerde odam
storları rezil etti cam takılıyo
kızıncada millete karının kıçını başınımı göstercez diyo
kaydirigubbakcemile3

cisil olm sana bişi sorduk:mymeka:

pasaklı her işi bıtrıdım sıkıldım emzık emıommm:ecrin_bebek:

pasaklım senın tupperler pıknıkte cok işime yaradı
en kısa zamanda devamını alcam
hele 2 3 ay gecsınde cok güzellerr

bende dün yeşim mercimekli yaptm bulgur pilavınıı
yanına da buz gibi cacıkla çok güzel oldu çook ellerime sağlık ))

ellerinize sağlık,bizim iş yerinde her hafta 1 kere mutlaka çıkıyo bulgur o yüzden yapmıyorum ben ..hafta 1 den fazla yenmiyo bıkılıyo...

ozanla sılanın şarkısı süper yaw..alain delon...sürekli dinliom zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ahaha hatta bugün bulgur var..

çorba
rosto köfte
bulgur pilavı
komposto

sanırım dışarıda yeriz kaydirigubbakcemile3

selamlar geldim
kız gülsün bir gün önceden akşamdan başladı, annemin yanında daha önceden bilmediğim birşeyden bahsetti birinde alacağı mı varmış neymiş bahsettiği rakamlar yüz bin tl ler düşün sonra yalnız kalınca dedim ki bunu bana ne zaman söylemeyi düşünüyordun. daha seninle ilgili öğrenmem gereken neler var dedim bozuldu azarlayıverdi. ışığı kapat uymak istiyorum vs kovuyor yani. biraz da ben söylendim çıktım gittim yattım.
ertesi gün ya sabır ya Allah dedim normal davrandım. ben toplantıya gittim o iş yerine. ben toplantıdayım telefon açmış. davetiye örneği yolluyorum bak dedim internet imkanım yok şuan. bakmalısın adamlar cevap beklior dedim bana mı sordun az sonra cevap veririm derken. sonra garsonların pc den baktım dedim güzel olmamış bu haliyle. bana nasıl olacağını söyle öle sipariş vereim. bende dedim ki bir fikrim yok belki şöyle şöyle olabilir filan gibi bişiler dedim. bana fikrini söyle net ol. e yok net bir fikrim diorum. bana fikrini söyle. patladım sonunda neden bu kadar üzerime geliorsun yok diyorum sana net bir fikrim. yok. ben üzeirne gelmiş oluyorum değil mi tamam işine bak sen vs
sonra akşam iş yerine geldim davetiyeciye attığı maili bana atmış 200 adet davetiye e dedim biz 300 yapacaktık. e yüz tanede farklı basılacak dior. ne demek o dedim bana nedne söylemedin. e sen toplantıdaydın. işe bakar mısınız laf vuruyor beyimiz. sonra yanıma geldi yok öle birşey 200ü yanlış yazmışım sonra tel ile arayıp düzelttim. e iyide sinirlerimle oynamaya ne gerek var durup durduk yerde.
bunun gibi bir sürü saçma sapan şey.
akşam gene eften püften bişi yüzünden azarlamay başladı. bende patladım artık. ben senin azarlayabileceğin biri değilim kendine gel deidm. koptuk.
herkesinde bir sabrı var ama. yeter artık yaa

cisil bılıyn mu bu enerjı eşimdenn gelıo

mesela aynı koltukta ıkmızde uzun süre oturamayız
yatakta süreklı döner dururuz
ve ben yatana kadar evde oturmam pek
eşim çeker yanına azcık öpem koklayım der ben bıkez öpunce hemen kaçar işlere bakarım
bazen bı bakıyom herıf evı tertemız yapmmş
gel dıo işlerı yaptım ya ben
bugunde evı süpürecktı ınş.becerır

pıknığe gttık herkes maşallah dıo
bıde laz benımkısı muzık cıkınca hayatta oturmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…