Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

seninki daha güzelmiş gelecek olurlarsa bende yurt dışına kaçayım taşınıyoruz diyim :)))))

aynen canim öyle dersin :) su bi gercektir, iki tarafta nekadar iyi olursa olsunlar, biarada olmuyor. 1 yil beraber ayni evde kaldik, daha iyi gördüm bunu. en iyisi uzak olucan canim cicim olucan :80:

kızlar geçen gün bimde tarçın çubuğu die bişi gördüm o ne kin:26:
hee bide aldım o tiftik makinasını bimden

tarçın çubuğunu ben çok severim sigara gibi alırım ağzıma emerekten bitirim toz tarçından daha vitaminli olduğu söylenir ama o konuda bilgim yok

ballllll :84::84::84::84::84::84:
ay deliricem dalga geçmiyorum benimkide öyle cansızdı geçenlerde öldü sandım baya bi öle kaldı hemde
sonra akvaryuma bi iki vurdum salladım düzeldi diom dalga geçmiyom delircem :84::84::84::84::84::84:

gidiyor tabiki canımda ev işleri daha ağır be :78::78::78::78::78:

eşin yardımcı olmuyormu canım ben silme süpürme işini hafta sonuna bırakıyorum akşamları eve geç gidiyoruz apartman olduğu için komşuyu akşam akşam rahatsız etmeyelim diye zor durumda kalmadıkça hafta içi iş yapmıyorum yemek bulaşık sadece

buarada baligi hasta olan biri var sanirim.... bende uzun yillar balik besledim..arkadasin dedigi dogru ayri biyere alin. bazen salgin hastaligi oluyor hepsine geciriyorlar. bu sekilde 10 baligimi kaybetmistim malesef

ii brck akşama bende sallarımm
Allahım yaa balık can çekişiyo seninki hasta değilmiş demek
bunalımdaydı belkide

aynen canim öyle dersin :) su bi gercektir, iki tarafta nekadar iyi olursa olsunlar, biarada olmuyor. 1 yil beraber ayni evde kaldik, daha iyi gördüm bunu. en iyisi uzak olucan canim cicim olucan :80:

haklısın ne kadar uzak o kadar tatlı farklı düşüncelerde farklı kültürlerde insanlarısınız sizi bağlayan bir sevgi bağıda yok sadece eşinizin hatrı var o zaman hem gelin hem kaynana seviyeli yaklaşmalı ama genelde kaynanalar oğulları söz konusu olduğu için duramıyor

belkide öle bal bilmiyorm öldü sandım çok üzülmüştüm hatta.
ama arada kal geliyor belkide dinleniyodu o sırada başında çok durdunmu?baktınmı

kızlar ben çıkıyorum walla gerildim yazıyorum yazıyorum site beni sinir etti yok 30 sn beklemeliymişim felan filan daha sonra gelirim canlarım

sağol canım

mavi mürekkebe benzer akvaryum yada fanusu temizleyen bir ilaç var suyuna damlatılıyor sudaki yada dışardan gelen hastalıklara karşı koruyor onuda dene bence

öyle canim, farkli ailelerde büyümüs, farkli karakterlere sahip insanlar biaraya geliyor, kolay birsey degil. herkes cizgisini bildikten sonra sorun olmaz tabi. kesinlikle benlik birsey degilmis bunu iyi anladim :)) Allaha sükür öyle tartismamiz olmadi ama bilirsiniz iste, bakislar tavirlar anlatiyor herseyi :)

sonuçta kadınların oğlunu aldık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…