böcüş haklısın ne iyi kaynanalar var demii günah alıyolar..
offff ben hamile kaldığımdan beri kadın benimle uğraşıyor bana sürekli akıl veriyor geçen gün bize gelmişlerdi çin eziyeti ettiler resmen bana anlatmıştım yemek çay meyve kahve derken hoşafımı çıkardılar biide kalkıp yardım etmedi pazar günü eşim arabasıını yıkamaya gitti oraya uğramış güle oynaya giden adam surat 5 karış geldi adamı dolduruyoo kendini acındırıyoo
geçen gün birine bebek görmeye giittik hani size anlatmıştım ben iş yeirnde bayan sayımız 5 kişi 300 tane erkek var die doğal olarak kıyaafetlerimi ona endeksli alıyorum bebek görmeyegiderkende kumaş pantolon gömlek üzerinede totom çok çıktı diye uzun bi tunik tarzı bişeyim var onu giydim
kaynatamla kaynanam burnumdan getirdiki onları giydim die elnbise giyecekmişim bi montum var çok rahat bidaa onu giymeyecekmişim felan filan kadın dolduruyo dolduruyoo ama çok kötü patlıcam bi gün kızlar kendini beğenmiş nolacak beni aşşalıyo sürekli şık giyinmiyomuşum felan halbuki çok da güzel giyinirim herkes sorar enrden aldın felan die kadınsı giyinmiyorum sanırım ondan hamile kaldım kadın sevinmedi yaaaaa şooooooook oldu resmen şok olduuu offff
samira uzakta değiliz her hafta görüşüyoruz hatta
brck nan aramayınca kızıyomu :) ben hiç aramıyom walla
nası olsa haftada bir görüşüyoz niye kendini şartladınki
hoşbulduk bacım iyi sayılırım, regl sancısı çekiommprijuva hoşgeldin cnm
iyiyis sen nasılsın bakalım
resmi vitrinden öne çekebildinmi kı
bana az müsade, ögle yemegine cikiyoruz...anca cikabiliyoruz desem daha dogru olucak sanirim. herkese koyu muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?