Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bak medzılla gıttı mısafır geldı
ben bı bağlantı kurdum ama dımem:82:

enayı sandılar hazar bızı ama bız yemeyık

vay beeee beni seviyormu acaba kayınvalidem kayınpederim ben hiç bilmiyorum sanırsam bir çizgi var o çizgiyi koruyoruz biz

hımmmm:82:bu kezde o gıttı o geldı
suan ıkı kışıler ama bı tanesı ıkı nıckle grıyoo
sankımmm:95:

..... napıyo dedi kayınvalidem eşimi sordu konuşmadınızmı hiç dedim yooo hiç aramıyo dedi.baya bi kırlmış eşime.
insan annesni merak eder arar dedi.dedim o öyle dedim bende şaşırıyorum dedim insan hiç aramazmı dedim sölimmi dedim sen bilirsin dedi.
insan anasını hiç aramazmı la eşimde ne gamsız he

böcuktenn topıcıne böcukten topcıne
sesımgelıy mııı sesım gelıy mıı
uyanınnn uyanınnnnnnnn:94:

duyhas+ prijuva Brck PembeKelebek+ Ssamiraa bal63 organiksheker uğur böcüğü gulsunn+ efsun_zeren mandalina01
bugün topiğimiz baya kalabalık,
2 kişi yeni katıldı sanırım,birde misafirlerimiz eksik olmadı..
:118::118::118:

naaan seli merak ediyom napıyım geliyorum gidiyorum yok kız

kız neden resmimi kaldırıyım

bi tanıdık okur diyemii amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

noliyi laaaa yine kim kimden süpheleniyo kim kiminle napmış kim ulaaaaaa yoksam benim kaynanamıdır misafir olan aboooooooooooooooooo kendini ne kadan çok sevdiğimi bu vesileyle öğrenmiş oldu

ben yeniyim, gerci kadinlar kulübünde hernekadar yeni üye gözüksemde aslinda coook eski bir üyeyim. profilimde sorun olustu tekrar kayd olmak zorunda kaldim (

ben yeniyim, gerci kadinlar kulübünde hernekadar yeni üye gözüksemde aslinda coook eski bir üyeyim. profilimde sorun olustu tekrar kayd olmak zorunda kaldim (

Hoşgeldin canım,eski nickini yazarsan yabancılık çekmeyiz bizde,
çoğunluğu nicklerinden tanırım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…