haydin kızlar görüşürzz ben toparlanayımda gideyim ev ne alemde kimbilir off off
bir kere yeşil mercimek yemeği yaptım hiç güzel olmadı bidahada yapmadım. Nasıl yapıyorsun sen ablaakşam yaptığım yemeği unutmuşum,ablam hatırlattı
biraz önce onunla konuşurken ne yapsam ki dedim,aaa yaptın ya dedi,
hımmmm çok sevindim vallahi,
yeşil mercimek yemeği yaptım,tarhana çorbam var,
birde salata okeydir...
haydin kızlar görüşürzz ben toparlanayımda gideyim ev ne alemde kimbilir off off
kolay gelsin sana canim...benim daha eve gitmeme 2,5 saat var..off offf
ben lahmacun yapcam yanına salata ve ayran:)))
maşallah daha yeni geldin öğle arandan 1 saat var mesimin bitmesine bir bucukda eve varmama etti bana iki bucuk saat :)
bir kere yeşil mercimek yemeği yaptım hiç güzel olmadı bidahada yapmadım. Nasıl yapıyorsun sen abla
ablam sabah dedim ya üst kattan banyo akıyo banyo oldu göl gibi şapır şapır usta gelcek falan üst katı kırccak dediler tık yok gidemde daha batmadan halledeyim eşimde usta bakacak genee off offf gerçi benim yapacağım pek iş yokda banyomu toparlim bari yere eski havlu kova ne bulduysam koydum iyice su dolmuştur
canim normalde ögle yemegine cikmiyoruz biz,öyle masa basinda arada atistiriyoruz. bugün saolsun arkadas hepimize ismarladi birsey onun icin kisa ara verdik. yoksa ögle arasi degildi yani :))
Allahtan ev yakin ve yemegim hazir. bugünde yirttik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?