Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Çok üzüldüm az önce..
Arkadaşımın eşi birine kredi çekmiş zamanında adam ödiyemeyince üstlerine kalmış borç.O sırada durumları kötüymüş.İflas durumları varmış.Herşeyleri birden sıfırlanmış.Hiç alışık olmadıkları biryere taşınmışlar.Arkadaşım burda hiç rehat değil.Tam borçları bitirmişken ve başka yere taşınma hayalleri yaparlarken arkadaşımın eşi yine biri için kredi çekmiş.ve adam borcu ödiyemeyince eve kağıt gelmiş.Arkadaşım bu krediyi az önce öğrendi ve yıkıldı resmen.Çok üzüldüm ya.Bir hata yapılmış zamanında ne tekrarlıyorsun dimi.

ulenn kelebenk bak kafan calısıy haa o gececı olunca ben sıkarımmm demılen ben sevmım o sıksın o yoksa ben sıkmamkı
bulasık cıkar
sıkması sorun yıkaması sorun amannnnn ben bütün yıycemmm

herkes gitmiş bende gidem bariii

haydin kalın sağlıcakla kardeşim aradı özlemiş beni akşama gelceklermiş bizeee

boşver az önce arkadaşımda bana o tarz bi teklifde bulundu eşime sorayım dedim

bilmiyom napıcammm

bulaşmamak en iisi sanırımm

arkadaşın adınada üzüldümmmm

Son düzenleme:
ben o adamı boşarımm lennncok üzücü gercekten adamda harbıden saffmış bee
banada kredı ceksın

ben o adamı boşarımm lennncok üzücü gercekten adamda harbıden saffmış bee
banada kredı ceksın

oda boşanmak istiyor aileside istiyor boşansın artık diye.Ama annesi çok enteresan ya.Evliyken bile hergün canını sıkıyor.Ayrılınca yanlarına gidince hayatı zindan eder diyor.Abilerinin yanına gitse rahat edemez ne kadar iyi olsada.Bİlmiyorum ne yapacak.

yazdım cnm doğrumu bılmım ama tamokuamadımda

yok bebek ıcın erken daha senınkını severım sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…