Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Songül, yaptığı yemeği unutup yenisini düşünen bi ben değilmişim sevindimm
Yeşil mercimeği hatırlattığın ve de sarımsak püf noktasını verdiğin için çoook teşekkürler!! ben bayılırım mercimeğe ama işte yan etkilerinden dolayı çok şeyrek yapıyorum bu arada ben de üniversitedeyken arkadaşımdan öğrenmiştim, bol soğanlı harika oluyor! annem hep az koyardı eskiden.

Ellerine sağlık ablacım..

Bu akşam yeniden deniyeyim bakayım inşallah seninki gibi güzel olur.Yalnız ben biber sevmiyorum yemeklerde onu koymam.

Aha anam 2. ben bayılırım yemeklerde bibere, annem de hayatta yemez, çözümü baş parmak büyüklüğünde doğramakta buldum seçiyor almıyor hanım efendi.

Boswer, daha geçen gün haberde vardı, sanırım bundan sonra eşlerin yazılı izni gerekecekmiş kefil olmak için, en azından yumuşak başlı erkeklerin yüze duramayıp imza atmasının önüne geçilir diyeceğim ama kesin laf sokup edip gaza getirirler. yasayla değil de bu insanların akıllanıp ailelerini düşünmesi lazım başta.

Kelebek, kesinlikle bulaşmamak en iyisi. Birinci derece akraba dışında bu tip şeylere karşıyım, yani kardeş-anne-baba.

ulenn kelebenk bak kafan calısıy haa o gececı olunca ben sıkarımmm demılen ben sevmım o sıksın o yoksa ben sıkmamkı
bulasık cıkar
sıkması sorun yıkaması sorun amannnnn ben bütün yıycemmm

böcükümm yaa bi görüşemedik yarın inşallah erken gelicem, unutma beniiii :84: almışınız meyve sıkacağını, güle güle kullanın, ay ama gerçekten de o bulaşığını yıkama yüzünden bu tip şeyleri kenarda tutuyoz hep daha akşam rende muhabbeti vardı, anneme diyom elektriklide yapalım, aman bulaşığı çıkcak 2 havuç için, dedim bi kiloyu rendelerim kaplara koyarım taze gibi olmuyo dedi, dedim e böyle tazesini de yemiyoz üşengeçlikten

hayırlı zabahlar bugun cok calısasımvar
aslında iş cok ama patronumun moralı bozuk
boşver dedı yarın yaparıkübugun az uğrarım belkım

Günaydın herkeslere..
Denetim var bugünlerde şirket yabancı bir firmaya satıldığı için yılda birkaç geç geliyor denetimci.Bu sefer çok zorluyormuş gittiği bölmlerden aldığımız haberlere göre.İlk bayanlara gidiyormuş.Tek bayanım.Ofki ne off çok sıkıntılıyım..
Mandalin Sakaryada toplanılacak ctesi gelsene sende tanışırız hem.Bir aksilik çıkmazsa gidecem ben

yorgun kanga senı unutmak mümkün müama az daha aksatrsan benı hakket unutcam ha yerıne kanga bulcam
yaa sorma tam bı işkence hacı
ne yıkamakmış
bıde sabahları kahvaltı edıyoz ya her sabah onları yıkamakla 20 dk gecıom
6 da kalkıom kanka 6 daama sonra bı enerjık oluyomkı sorma

bende sevmım bıberı koymamda evlendım evlenelı hıc almadımda
annem menemenlık edıy onun ıcınde ufak ufak oluo onu bılem ayırıyom

canım o gün istanbula gitmem lazım malesef gelemiycem

akşam kocemle küsüştüktam heycanla kocem benı yooldan alcek el ele evımıse gtcez derken aradı bu
gelemıom toplantı var
ne toplantısymış dedım beeneyse bu gelmedı saat te 4 te gıtmış
saat 9 oldu yok arayom bakmıoda
şüphelendım olm şeytan işte
neyse bı telaşla geldı
noldu bısey mı var dıe surat astım
manalı baktım sonra çemkırdım
o sırada arkadası aradı
müdür nıe çağırdı dıe benım herıfte yarın anlatım olm dedı sımdık knt bıtmesın
özet gectı az konuşulanları kapattı
sonra utandım ben gönlunu almak ıcın baya uğrastım
sonra balık kızarttım barştık

günaydınlaaarr

bugün enerjim yerinde ama çalışasım yok :))

bitirmemde lazım bi günaydın diyim dedim..işimi bitirince gelicem...

Son düzenleme:
Böcüküm,erkekler fazla sıkmaya gelemezler,
onun için rahat ol,adamın toplantısı olur,
işi olur vs.vs..sakın abidikgubidik şeyler yüzünden huzursuz olmayın tatlım...
Patikim,kolay gelsin tatlım,iş bitmez,kendinizi yormayın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…