Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tupper yazın nan gog.. amcaya cıkar

saklama kapları falan işte
yasakmış o yuzden yazmıom acıkacık

tupperware mikropları ve bakterileri barındırmayan, kansorejen maddeler barındırmayan hava geçirmeyen, içine konulanları normalden çok daha uzun süre taze saklayabilen mutfak araç gereçleri markası kızlar
avon gibi orfilame gibi bir satış kanalı var
biraz fiyatları yüksek ama ne olduğunu bilmediğimiz plastikleri kullanmaktansa onu tercih ediyorum ben
evlenirken çok fazla satın almaya başlayınca da üye olmuştum işte kısaca hikayesi böyle

pasaklı sen beylikdüzünde oturuyordun değil mi
ben de avcılar da
bir gün seni çaya davet edeyim ben :)))
hem tanışmış oluruz hem de tupperları da getirirsin yanında olur mu ki???
cute de gelir

sağol pasaklıcım aydınlattığın için
ben hiç plastik kullanmıyorum hep cam benimkiler
ama plastiğin sağlıklısı varsa düşünürüm

adacım.. aldım canım tarifleri..

bulgur pilavını bende senin gibi yapıyorum...

yaa benim dün regli olmam lazımdı.. ama hala birşey yok kızlar.... canım çok sıkılıyor....

böcük olm onu yazmak yasak değil reklamını yapmak üye toplamak, kk üzerinden satışını yapmak ve telefon vs iletişim bilgilerini paylaşmak yasak olm anlatmak değil

pasaklı biz böcüğü düzeltelim diyoss
sende olm molm başladın tatlım...
ama böcüğede yakışıyo ya böle konuşmak demi :)

pasaklı sen beylikdüzünde oturuyordun değil mi
ben de avcılar da
bir gün seni çaya davet edeyim ben :)))
hem tanışmış oluruz hem de tupperları da getirirsin yanında olur mu ki???
cute de gelir

olur tabii ki ev partisi vermiş oluruz
ama benimde size bir teklifim var buyrun gelin bizim sitenin bahçesinde ağırlayayım sizi
çardağımız pek keyifli oluyor zemuszemus

adacım.. aldım canım tarifleri..

bulgur pilavını bende senin gibi yapıyorum...

yaa benim dün regli olmam lazımdı.. ama hala birşey yok kızlar.... canım çok sıkılıyor....

gülsün ya bukaadaa tesadüf olmaz artıkk
bende dün regl olmam lazımdı ..o bile aynı cnmm
ben bugün oldum ama darısı başına cnm..

:roflol: :roflol: bi böcükle konuşurken böle kaybediyorum kendimi kızlar böcükün değişik bi enercisi var galiba dedirttiyo kendine :roflol:

gulsun'cum stres yapma...bak ben de takıyordum kafama 3 gün gecikti,en sonunda aaa ne olacaksa olsun canım ölüm mü var sonunda,kocam belli evim belli dedim gecesine oldum kaydirigubbakcemile3

pasaklıcım yani süper olur ne diyeyim,hatta şu kızların hepsini bir toplayayım diyorum
bizim evde artık üst üste oturacağız ne yapalım,gönül sığdıktan sonra gövde de sığarmış :)))

böcük olm onu yazmak yasak değil reklamını yapmak üye toplamak, kk üzerinden satışını yapmak ve telefon vs iletişim bilgilerini paylaşmak yasak olm anlatmak değil

haaaa
anladı ben:kedi:

ben düzelmem sanmam
:roflol: :roflol: bi böcükle konuşurken böle kaybediyorum kendimi kızlar böcükün değişik bi enercisi var galiba dedirttiyo kendine :roflol:

sen benı bılın nann nasıl konuşuyom desene hoşşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…