Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olabilir aslında muzum yok almadım bu hafta kararıyo dolapta( sade yaparım bi eve gidimde çok uyku bastıı

ZEYNEP hoşgeldin

hoşbulduukk kızlar bende yaprak sarma yapmıştımda yanınada çorbamı yapsam salata yetermi karar veremedimm :)

selam kızlar, nasılsınız? iyi ki yemek yiyip gelmişim tam yemek konularına denk geldim

değişik sütlü tatlı tarfifi olan varmı??

evde hazır pakette keşkül varsa, geçen gün yaptık kaselere keşkülü koyduktan sonra üzerine dr. oetker'in ahududu-çilekli meyveli sosundan döktük, harika olduuuuuuuuuuuu

ah ah tam benlik fikir valla, ama anam yemez ki niye biz bu kadar tersiz bu kadınla ya, çocuk olan benim, kardeşim de ben deher şeyi yerdik, anam bi türlü büyüyemedi diyom torun sahibi kadınsın, torunun seçmiyo senin kadar yemek

ben de brokoli aldım pazardan yine haşlıycam kendim yiycem napimm

yorgun hoşgeldinn
ayy o ahududulu meyveli sosa bayılıyom ben kıss
tavuk göğsünün üzerine döküyodum bende

aslında hamilelik belirtileri bölümünü takip ediodum ama :) hep aynı şeyler hepside ev hanımı çalışıorum ama çocuk istiorum kızlaarr nası olcak bu iş zor olcakmı sizceee

O zaman brokoliyi beşamel soslu ve kaşarlı yap,
offf her akşam olsa hayır demem.
müthiş bişey oluyor.tarifini verebilirim.

Kuzucum kırmızı yağ biberi ne demek pardon anlayamadım vallahi,
hani şu közlediğimiz varya,ben onun dolmasınıda yaparım,harika oluyor ve
çok faydalı,kahvaltıya ve salatalarıma mutlaka eklerim...

ewet abla o biberdennnn

kızartması harika oluyo ama kocacım yemiyooo

hoşbulduk çalışan hatunlar arasına katıliiyiimm didimmmmmmmmmm :) hepiniz çok candansınızz

hoşgeldinnnn

hoşbulduukk kızlar bende yaprak sarma yapmıştımda yanınada çorbamı yapsam salata yetermi karar veremedimm :)
ooo yeterde artarrrrr cnm

aslında hamilelik belirtileri bölümünü takip ediodum ama :) hep aynı şeyler hepside ev hanımı çalışıorum ama çocuk istiorum kızlaarr nası olcak bu iş zor olcakmı sizceee

bende çalışıyorum, çocukta olsun diyorum ama olmuyor
çocuk evin neşesi, bakımı zor belki ama o olmadan da olmuyor

akşam kocişlee civil'ee gidecez
çocuk bebek mağazasıı
komsunun bebek mevlüdü var yarın
bebişine hediyee alacamm
ayy oraya girince hiç çıkasım gelmiyoo
doğurasım geliyoo :76: ,çok cici şeylerr varr

bizim çıkış vakti geldi öptüm hepinizi yarın görşş.. byyyyyyyy

bende çalışıyorum, çocukta olsun diyorum ama olmuyor
çocuk evin neşesi, bakımı zor belki ama o olmadan da olmuyor

haklısın cnm bende aynen senn gibi düşünüyorum görüşürük yarın çıkıyoruz biz bu konuyu konuşalım hadi iyi akşamlar byyyyyysssssss

zeynep hoş geldin!
ben evli değil sadece çalışanım ama arkadaşlar beni aralarına kabul etti sağ olsunlar, evlenmeye uzaklaşıp yakınlaşmam bu topiğe bağlı

prijucummm harika di mi o soosss annem de tavuk göğsüne koyuyordu misafirler için. ben rahatsızlığımdan dolayı az tatlı yiyebiliyorum o yüzden canım ne zamandır keşkül çekmişti, üzerine denedik mis oldu misssss

O zaman brokoliyi beşamel soslu ve kaşarlı yap,
offf her akşam olsa hayır demem.
müthiş bişey oluyor.tarifini verebilirim.

sağ olasın canım benim, karnabaharı öyle yapıyordum, ama bana ağrı geliyor biraz beşamel sos, hem sebze yerken bari biraz dikkatli az kalorili yiyeyim diyorum az suyla haşlayıp sadece zeytinyağı ve limonla bi kilo yiyebilir çatlayabilirim benim minik yeğen de bayılıyor ikimiz alıyoruz ortamıza şeklinde

Songül abla tarifini verir misin başemel soslu brokolinin

Canım brokolileri normal zeytinyağlı yer biçimde haşlıyoruz,
sonrasında onları borcama diziyoruz..
bir tavada 2 kaşık sıvı yağ,2 kaşık un ve 2 bardak sütü karıştırarak pişiriyoruz,tuz atmayı unutmayın,
baktınız topaklandı,blendırla ezebilirsiniz,
bu sosu brokolilerin üzerine dökün,her tarafını kaplasın,onun üzerine rendelenmiş bol kaşarı serpin ve kaşarlar hafif kızrana kadar fırınlayın,sonrada beni çağırın,birlikte yiyelim...
bu sosla ıspanağı,karnıbaharı da aynı şekilde yapabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…