Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

harika tabi cnm
bende keşkülle deniyim bakiyim
gerçi tavuk göğsüylee aynı gibi tadlarıı
ayy yada dur evde sakızlı muhallebim var onla yapiim benn

bizede çok hafif gelir,bıraksam benim melenkim hepsini götürür,
ben sık sık yaparım,amannnn kendi adıma kalori falan hiç hesaplamadım bugüne kadar,
inşallah hesaplamamda...

sağol ablacım hiç denemedik ben genelde salata yaparım brokoliyi bi de böyle denicem seni de çağırırım birlikte yeriz nede olsa eşim yemiyo eşlik ederiz birbirimize

harika tabi cnm
bende keşkülle deniyim bakiyim
gerçi tavuk göğsüylee aynı gibi tadlarıı
ayy yada dur evde sakızlı muhallebim var onla yapiim benn

yap yap durmaaa, ay kendimi çok gaza getirir gördümm

bizede çok hafif gelir,bıraksam benim melenkim hepsini götürür,
ben sık sık yaparım,amannnn kendi adıma kalori falan hiç hesaplamadım bugüne kadar,
inşallah hesaplamamda...

inşallah hiç gerekmez songülcüm, ben halen normal kilo sınırımdayım şükür anca hastalıklarım nedeniyle çok müsaitim almaya ve alırsam da şeker metabolizmam vb daha beter olup diyabete kapı açıyor yağ değil de un, şeker zarar başta bana canım karbonhidrattan dolayı o yüzden onlarsız yemeyi sevdiklerimi sade yiyorum onu yerine börek, ara sıra patates kızartması, biramı içebiliyorum, dengelemem lazım çünkü maalesef

güvenç çekti cnm kendime 1 tane güveç söledim
patronun oğlu geldi okuldan 6 tane söledi hepsini yicek :84::84::84:

benim, bu yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı,göbeğim dahi yoktur,
ama dikkat etmezsem yaştan dolayı hepsi olacak gibi,
sana hak veriyorum tatlım, boşver beşemali,sen haşla hem zeytinyağlı hemde sarımsaklı yoğurtlu ye..
afiyetler olsun balkaymaklarım...
şaka maka çok acıktım...

iri yarı boylu poslu maşallah ama öle obez diil :)
tabak güveç diil kız bildiğin güveç

mercimeğim var biraz daha göndereyim mi

bu arada geçmişi okuyorum yine , songülcüm eşin iş için uzaktaydı inşallah, geliyormuş ama di mi allah kavuştursun bir daha ayırmasın.

benim sorunlardan biri de bu şu anda benimki uzun iş gezilerine gidiyo, hep diyom evli olsak nolcak ben yalnız mı kalcam, anamın evine giderim e o zaman niye evlenim şaka bi yana sevmem ayrılıkları...

böcükkk, ne o moralini bozmuşun kızıcam ama heee, kızım verdiğin kararlardan ne pişman oluyon, maşallah gençsiniz, enerjiniz var çalışıp ödiyceniz inşallah. he bu kadar üzceksen kendini katı meyve sıkacağını erteleyip, sıkmadan yiyeydiniz ya da yımışak meyvelerle idare edeydiniz bak böle üzme kendini alışveriş yasağı koycam hee :92:

Bugün çok gerginim nedense,
biran önce evime gideyim,melenkimle yemeğimizi yiyelim,sonrada
mısır patlatayım kızıma,bende çekirdeğimi alayım veeee
bir taraftan Düriye'nin güğümlerine,
bir taraftan Fatmagül'e bakayım.yarın sabah keyifli
birşekilde görüşmek üzere..
öpüldünüz...

oooooooooofffffff gına geldi artık bu siteden aklıma kaçırıcam ben gidiyorum
iyi akşamlar

duyhasss, nice güzel, huzurlu ve çokkk mutlu, sağlıklı aylaaaraaa

bizim de 62. ay dönümümüz olacak haftaya ama sevgili olarak

iri yarı boylu poslu maşallah ama öle obez diil :)
tabak güveç diil kız bildiğin güveç

isterse bilmediğim güveç olsun 6 dene diyon hacı yarasın yiğidoya dikkat et seninkini de yemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…