prijucummm harika di mi o soosssannem de tavuk göğsüne koyuyordu misafirler için. ben rahatsızlığımdan dolayı az tatlı yiyebiliyorum o yüzden canım ne zamandır keşkül çekmişti, üzerine denedik mis oldu misssss
sağ olasın canım benim, karnabaharı öyle yapıyordum, ama bana ağrı geliyor biraz beşamel sos, hem sebze yerken bari biraz dikkatli az kalorili yiyeyim diyorumaz suyla haşlayıp sadece zeytinyağı ve limonla bi kilo yiyebilir çatlayabilirim benim minik yeğen de bayılıyor ikimiz alıyoruz ortamıza şeklinde
canım brokolileri normal zeytinyağlı yer biçimde haşlıyoruz,
sonrasında onları borcama diziyoruz..
Bir tavada 2 kaşık sıvı yağ,2 kaşık un ve 2 bardak sütü karıştırarak pişiriyoruz,tuz atmayı unutmayın,
baktınız topaklandı,blendırla ezebilirsiniz,
bu sosu brokolilerin üzerine dökün,her tarafını kaplasın,onun üzerine rendelenmiş bol kaşarı serpin ve kaşarlar hafif kızrana kadar fırınlayın,sonrada beni çağırın,birlikte yiyelim...
Bu sosla ıspanağı,karnıbaharı da aynı şekilde yapabilirsiniz...
harika tabi cnm
bende keşkülle deniyim bakiyim
gerçi tavuk göğsüylee aynı gibi tadlarıı
ayy yada dur evde sakızlı muhallebim var onla yapiim benn
bizede çok hafif gelir,bıraksam benim melenkim hepsini götürür,
ben sık sık yaparım,amannnn kendi adıma kalori falan hiç hesaplamadım bugüne kadar,
inşallah hesaplamamda...
güvenç çekti cnm kendime 1 tane güveç söledim
patronun oğlu geldi okuldan 6 tane söledi hepsini yicek :84::84::84:
geldi geçmişçi
hoşgeldin kız
güvenç çekti cnm kendime 1 tane güveç söledim
patronun oğlu geldi okuldan 6 tane söledi hepsini yicek :84::84::84:
inşallah hiç gerekmez songülcüm, ben halen normal kilo sınırımdayım şükür anca hastalıklarım nedeniyle çok müsaitim almaya ve alırsam da şeker metabolizmam vb daha beter olup diyabete kapı açıyoryağ değil de un, şeker zarar başta bana canım karbonhidrattan dolayı o yüzden onlarsız yemeyi sevdiklerimi sade yiyorum onu yerine börek, ara sıra patates kızartması, biramı içebiliyorum, dengelemem lazım çünkü maalesef
benim, bu yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı,göbeğim dahi yoktur,
ama dikkat etmezsem yaştan dolayı hepsi olacak gibi,
sana hak veriyorum tatlım, boşver beşemali,sen haşla hem zeytinyağlı hemde sarımsaklı yoğurtlu ye..
afiyetler olsun balkaymaklarım...
şaka maka çok acıktım...
iri yarı boylu poslu maşallah ama öle obez diil :)
tabak güveç diil kız bildiğin güveç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?