Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

e kelebek adayı sabahçı die biliyorum kız o yüzden dedim

patik evet diğer odaları unutuyoduk ama yaz gelince o odaları açıp şenleniyoduk çok mutlu olurdum ben öbür odaya taşınıcaz die

ablam sobada ayaklarını yakmıştı annem kızım yanıyon diyo o çok üşümüş garibim yok yok diyo iyi böyle taki dumanlar çıkıncaya kadarrrrrrrr allahtan ayakları yapışmadı tabi patikleri yanmıştı

keleboşum zevk işi bu ben beğenince harikulede demek değil tabi..

o bayanda öyle beğeniyor demek ki herkes fikrini söyleyince bende söyledim ondan :))

seninkileri hatırlamıyorum bakarım şindi,ama şu varki seninkiler de sana güzeldir cnm bnm

tabi cnm zevk işi patik haklı
bende 2 sene önceki eşyalarımla şimdiki aklımdakiler çok farklı mesela...

Fotoğraf ağacı çok güzel yaaaaaa :84::84::84: ben de istiyorum evi güzelmiş be büyükmüş benim ev küçük ya 2+1 allah büyüüğünü nasip etsin

ben 6 yaşındayım abim 7 yaşında

annemde oturduğımız odayı badana yapıp yan odaya geçti sobayıda yakığ üstüne çay koydu 15-20 dk lık bi işi kalmıştı gelip çay icecekti çok yorulmuştuı

bizde abimle sandalyeyi aldık o oturdu bende arkasına oturdum atcılık oynuyozzzzzz

birden hızlıca ön tarafa gidince çaydanlıktaki çay komple duvara döküldü ama acayip olduk bizz

annem içeri girdiği gibi sandalyeyi sinirle ortadan ikiye parçaladı

tabi biz hemen kaçtık amcamlara 6-7 saat sonra eve döndük annemin siniri geçmişti

duvarada tekrar boyasını sürmüştü...

keleboş oturulan odada mutfağın açık olmasını seviyorum ben biliyormusun,o zmn mutfağım hi çdağınık kalmıyor temizlemek zor gelmiyor hiç..

ayrı odada olunca eşimin yanına gelesim oluyor,bazen erteliyorum cnm sıkılıyor bu duruma..

güle güle otur cnm benm en çok mutfak halınla,mutfak perdelerini beğendim :)

kelebek senin gibi bi salonum olsa orayı siyah beyaz döşerdim sanırım büyük salonun galiba ne güzell
sadece bir ünite ve koltuk takımı ortaya da sehpa tamam oldu bitti

hele şükür beğendim kelimesini senden duydum

saol nan patikkkkkk

ahanda yağmur denizliyede geldi aydında sel varmış iki ölü varmış :84::84::84::84::84:

kelebek senin gibi bi salonum olsa orayı siyah beyaz döşerdim sanırım büyük salonun galiba ne güzell
sadece bir ünite ve koltuk takımı ortaya da sehpa tamam oldu bitti

arka oda bizim misafir odasııı

ferah evi seviyorum ben

kırmızı koltukların olduğu odayı komple değiştirdimmm

ferah bi ev oldu

en kısa zamanda eklicem

şu halinden eser yok diyebilirimmmm

o ilk taşındığın aylardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…