Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol cnm benimmm sende dünya tatlısısın yok bee sanmam öle olduğunu tutmamış seninki

bu arada biricik haftada 2 akşam evimizde olmuyo genelde bu hafta sadece 1 gün gittik annesine o da

organiğim yani haftanın 4 akşamı beleş yemek yiyon he
ya yok cnm şaka diom gitmek bişi diilde insan yemeğini yiyip hemen dinlenmek istiyor.
sizin bide çay faslınız olur

organiğim yani haftanın 4 akşamı beleş yemek yiyon he
ya yok cnm şaka diom gitmek bişi diilde insan yemeğini yiyip hemen dinlenmek istiyor.
sizin bide çay faslınız olur

düşünsene ben k valıdeme gtcem
olacak seymı ayol
yememı yer meyve cay ıcer yatar uzanırım bee bıde dızı tmmdır ne hızmet etcem

bu arada ben kayınvalidemde kalmıyom yakınız zaten yemeğimizi yiyoz çayımızı içiyoz hopp eve

bitek anamda kalıyozz o da eğer iş günüyse çünkü işlerimiz anamın evinden daha yakın

haftanın 2 günü çok ama bence organik :) her hafta aileyle mi görüşülür yorulurum ben yaa..evime giderim :))

cnm kahve çekti yaa bi kalkayımda yapayım kendime...

bizde araba varken haftanın 3-4 akşamı mutlaka giderdik kayınvalideme 5-6 ay sürdü yeni evliyken arabaykla evimiz 15 dk.
ama zamanla sıkıldım bu durumdan..her yaptığı yemeği met ediyo falan ben böle beceriksizmişim gibi gelip yiyodum sadece.zamanla kendi kendime sorun yapmaya başladım bunu içimde uzaklaştım sonra evimizde yemeye başladık artık eşimde gitmiyo annesine ya
haftada bi gidersem yiyorum.zaten annesine bakıyo ben orda pek yiyemiyorum
evimde daha mutluyum

Son düzenleme:
görüşülüyo valla anamı özlüyom ben, ee kayınvalidemlerde yakın çalıştığım için illa gelin yemeğinizi yiyin evinize gidin diyolar ee eşimde istiyo ailesini görmek o yüzden ii oluyo aramında 10 dakkalık mesafe var zaten

iyide ne diye bağırıyorsun yani ..hem büyük harfle yazmışlar ,birde sonunda ünlem var :)) cevap vermemeye çekinir adam..

medzilla yazar belkim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…