Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heyyooooo cılt bakımı kazandımm
Agera Cilt Bakimi : yaGmurluk, uğur böcüğü ve leylek82 ÖZEL LADONNA POLİKLİNİĞİ – BAĞDAT CADDESİ - speedy-gonzales ve Pandomim CHRIS GUZELLIK MERKEZI – POLAT RENAISSENCE OTEL İÇİ – YEŞİLKÖY

dur bakim cnm
öncelikle şarjlı olması güzel ama o yüzden çabuk bozulmuş olabilirmi?:26:
2.ci daha çok seçenekli sanki:26:

Son düzenleme:
benımkınde o kucuk kap var ya onda olmayan ben onuda vermıycem gerı kırıldı dıycem
dıyorumkı bu verdıklerı daha ıyı gıbı geldı
yanı ı dersem seceneklerı cok hız ayarı baya var falan fılan:97:

eşime dedım saol cnm cok kararsızdım haznesı buyuk dıe bıde ama kucuk hazneyıde vermıycemmcok lazım oluo

orda havalar nasıl cnm ben aksam 3.5 saate gıttım eve trafıkten bıde butun araclarımız musterılerde ıdı
otobus bekledım dondum 45 dk
eve gıttım 9 bucuk falandı
eşim ısıtmış evı terlıklerımı patıklerımı coraplarımı hazrlamş onlarıda sobanın yanına koymuş gecelığımı falan
eve bı gırdım hemen cızmelerımı cıkardı coraplarımı cıkardı gıydırdı yemek hazrlamış hıc kalkmadım

oohhh süper böcük burda havalar buz ama henüz kar yoktu cnm orada varmıydı kar?
eve gittim ev buz gibi eşim 3 te eve geldi müşteriye gitmiş ümraniyeye.bende uyuyakalmışım eve geldi ev buz gibi ben battaniye altında tabi.kızdı hemen açtı kombiyi

ohh tabe hep ona ben bakcek deılım ya
esın buraya gelmış sormadın mı var mı dıe aslında dün cok yoktu bugun daha cok tabı ümranıyede yok ama burasıda umranıye ilçesı olduğu halde var cunku dağın başı
totomuz donıyy yaa

prı h geldın

hoşbulduk cnmm
keşke şimdi evde olaydımm ,battaniyemin altına girip sıcacık oturaydımm
telefonumu da evde unutmuşum zatii

prijuva ben dün temizlik falan yapamadım kız sen yaptınmı eve 8 i geçiyodu geldim zati açamadım süpürge falan:84:

bende temızlık yapmadımzaten yemek yedımde 10 u gecmıştı bugun ederım yarın yatarım ne edım
ayy benım odam doğalgaz sobalı oda sıcacık ama baska odalar buz
helemutfakta donuommama varya aksam doğalgazı ılk defa actık aklıma gecen yıl geldıevlendığımde evımın kokusu geldı burnuma kocemle konustuk ne cabuk gectı 1 yıl dıe

anam bı dolu yağdı az öncekafamı yarcaktı len
patronla kar topu oynasak yağsada zam yapmıyo hıncımı alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…