Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

prijuva ben dün temizlik falan yapamadım kız sen yaptınmı eve 8 i geçiyodu geldim zati açamadım süpürge falan:84:

yok cnm yapmadımm
çamaşır yıkadım, astım
kuruyanları topladım ,yerleştirdim o kadar
bugünde ütü yaparım ,yine yarına kalacak herhalde benim genel temizlikk

dışarı cıkmayı totomyemıo yese bahceyı cekcem
cımenler cıckler kar doldu burası kar deıl dukkan önu sureklı araba gırıp cıkıo ama cok kaydımm düşcem

ne güzel yağıyoooo böcük kızzz
bizim burda yok öle
sanırım kaplamaz kar yaa sanmıorum

yok buraya az öncede dolu yağdı baya buyuktu aksama burda kalmamak ıcın erken cıkcam
bu arada elektrık geldı 36 tlcok geldı yahu
korkudan ısıkları kapatmadım elektrıklı battanıye hıc kapatmadımm kettel cok kullandım
bu ay dıkkat etcem

Selamlar... nasilsiniz.. istanbula kar yagiyor demek burasi yagmurlu suan ama buralara da cokkkkkkk kar yagdi -10´lari gördük olsun allahtan gelen herseye raziyiz.

böcük canim baya oldu konusamadik nasilsiniz calisiyormusun is yerinden memnunmusun.

Aaa aa gene bi değişti site :82::84::84:
Pc tamirden gelene kadar bu site şekilden şekile girdi :18::18:
Nasılsınız hatunlar günaydın ayrıca.

günaydınnnn

Yine pazartesi ve yine zor kaltım.Hava buz gibi..

Haftasonu evi zor ısıttık ne soğuktu yahuu..

Eşim,İstemeye,nişana gelmeyen ve düğüne misafir gibi gelen babasıyla barıştı.Ctesi ani bir kararla babasının dükkanına gittik.Bizi görünce çok şaşırdı.Resmen yüzünde güller açtı.Akşam yemeğe davet ettik geldi.Bir adım atıldı inşallah bir daha böyle bir küslük olmaz.

Pazarda alışveriş yaptık biraz.Eşime mont aldık.Geçen yıl şu zibidi gibi montu alma diye çok söyledim dinlemedi.Bu yıl daha derli toplu bişeyler aldık.Birde demezmi eğer seni dinleseydim nasıl iki tane montum olacaktı..

Haftasonu böyle geçti gitti işte..

gunaydın kızlarrr
boswer duyhas ve tanemmm
tanem artık pc var yani ii bari
turkspice burası reklam yeri değil de get

:) haklı canım bak iki montu olmuş
sen kırgınlıklarını atabildinmi yüreğin ne diyor

:) haklı canım bak iki montu olmuş
sen kırgınlıklarını atabildinmi yüreğin ne diyor

Benim kırgınlıklarım kimsenin umrunda değilki canım.Ben başından beri onları barıştırmaya çalıştım.Hiçbirşerimde olmamasını sorun bile yapmadım hep eşimi düşündüm.Ctesi babasına hiç sıcak davranasım gelmedi resmen kendimi zorladım.Baba oğul iyi olsun varsın benim kırgınlıklarım kimsenin aklına bile gelmesin diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…