Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaw bu manikürü yaptırınca güzelde ertesi 2 gün sonra ellerde çok kötü görünüyo yaaa uyuz oluyorum ozamanda hee:84::84:etlerim rezil gibin oldu

günaydın kızlaaarrr
geçmiş olsun balım
ayy ne var ne yok kııı biri bana özet geçsin geçmişe dönemiyorum kırk saatte açılıyo sayfalar

yaw bu manikürü yaptırınca güzelde ertesi 2 gün sonra ellerde çok kötü görünüyo yaaa uyuz oluyorum ozamanda hee:84::84:etlerim rezil gibin oldu

hayatımda 2 kere manikür yaptırdım
bi nişanımda, bi düğünümde
sürekli yaptırıyo musun :97:

çok çok geçmiş olsun cnm yaaa
neren ağrıdı ki

anladık manikür ettirdinnnnnn

böcük öle demesem almıcaktı kuşum donuyo nan burdaaaa

cumartesi günü bizim gelinle bi kuaföre girdik gezerken yeni açılmış süper bi yerr yaa 3 katlı lazerde yapılıyor..
girişi otel lobisi gibi vestiyeri falan var her yer siyah kırmızı.giriyosun seni karşılıyolar
alt kat ağda kaş bıyık manikür.bekleme yerleri var sıran gelince gidiyorsun kaşını alan kız seninle ilgileniyor maniküre alıyor kaşın bitince...beklerken canınız sıkılmasın die bilgisarlar var nette takılabiliyorsunnn çayın neskafen geliyor.çok modern klas bi yer yaa artık oraya takılcam

Son düzenleme:
Kızlar oturma odamın halısına çay döküldü geçmiyoo sapsarı kaldı beyaz halım çok canım sııldı :2:

hala geçmiş olsun dilekleriyle beni ayakta tutan siz nacizane hayranlarıma öpücük koyuyorum :)))

brck aşağısı seni kurtarmaz zate sanada klası yakışır..:)) neresi adı ne bende oraya takılıım baree

efsuncum hali yıkamaya ver onlar çıkarır canım ama yok vermem diyosan matik deterjanın içine biraz sıcak su dök üzerine yay biraz bekler lifle sil çıkar ozmanda

bal heryerde şubeleri varmış.işte orayada açmışlar şuan için fiyatlar baya bi uygun.
kaş 3 tl bıyık 2 tl manikür 7
geline dedim gel bizim neyimiz eksik

Kızlar oturma odamın halısına çay döküldü geçmiyoo sapsarı kaldı beyaz halım çok canım sııldı :2:

benimde dökülmüştü kendim sildim çıkmadı ama yıkamaya verdikten sonra onlar nasıl becerdiyse artık lekesiz geldi..sen hangi deterjanla sildin canım..çokta sıkma canını öyle boşver.halı alt tarafı..aman kızlarr sıkmayın canınızı böyle yok halım leke oldu..yok koltuğum leke oldu..hatta hiçbirşeye sıkmayın..cumartesi günü öyle birşey yaşadımm..hiç değmiyor bu hayat böyle küçük şeylere üzülmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…