efsunum bebişin cinsiyeti belli olmadı değilmi daha??
yok canım ya belli olmadı dahaaa bende emrak ediyorum
Allahım sen akıl fıkır ver bu fıkırsıze:)
geceden sürüodum hep
sabah yıkayınca bişi olmuodu
bugün sabah sürdümm ,göremiyoruumm
geçmiş olsun dileklerini benden esirgemeyen siz saygıdeğer arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi bir borç bilirim...gerek gönderdiğiniz çiçekler gerek adıma baba beni okula gönder kampanyasına yaptığınız bağışlarla beni duygulandırıp onure ettiniz...var olun sağolun arkadaşlar :)))
8 tl burda yenı yerde 10 tl bazen gtmıom olm acıom borcumuz olmasa her hafta gıderımyaw bu manikürü yaptırınca güzelde ertesi 2 gün sonra ellerde çok kötü görünüyo yaaa uyuz oluyorum ozamanda hee:84::84:etlerim rezil gibin oldu
hayatımda 2 kere manikür yaptırdım
bi nişanımda, bi düğünümde
sürekli yaptırıyo musun :97:
efsun sel e aşeriyo habire :))))))))
brck nan söylesene nası sosyetik ikoncansın sen accık hava att :)
efsunn sana didimm duymannmııı
sel e aş eriyosun dedim,kızın olursa aynı sele benzicek :))
niye nan onu bukadan merk ediyon bizi etmiyon???
hay allam yacumartesi günü bizim gelinle bi kuaföre girdik gezerken yeni açılmış süper bi yerr yaa 3 katlı lazerde yapılıyor..
girişi otel lobisi gibi vestiyeri falan var her yer siyah kırmızı.giriyosun seni karşılıyolar
alt kat ağda kaş bıyık manikür.bekleme yerleri var sıran gelince gidiyorsun kaşını alan kız seninle ilgileniyor maniküre alıyor kaşın bitince...beklerken canınız sıkılmasın die bilgisarlar var nette takılabiliyorsunnn çayın neskafen geliyor.çok modern klas bi yer yaa artık oraya takılcam
benimde dökülmüştü kendim sildim çıkmadı ama yıkamaya verdikten sonra onlar nasıl becerdiyse artık lekesiz geldi..sen hangi deterjanla sildin canım..çokta sıkma canını öyle boşver.halı alt tarafı..aman kızlarr sıkmayın canınızı böyle yok halım leke oldu..yok koltuğum leke oldu..hatta hiçbirşeye sıkmayın..cumartesi günü öyle birşey yaşadımm..hiç değmiyor bu hayat böyle küçük şeylere üzülmeye
para olsa ben kelebekten bile moderenimde bi o yok işte çok şükür
hay allam ya
senıde aşağısı kurtarmazdı senı ve balı
Noldukıne
para olsa ben kelebekten bile moderenimde bi o yok işte çok şükür
böcüş nan beni karıştırma
ben kim brck kim
onun eline su dökemem ben sosyetelik konusunda
kk nın ikoncanı,eda taşpınarı brck :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?