Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck verdiğin güzel haberler için sağol iyi olsunda casper...görüşürsen bizden selam et...

böcüş nan az değilsin derken??
etim ne butum ne nan benimm

Son düzenleme:
canlarım keyfinizide kaçırmak istemiyorum aslında ama..benim karşı apartmanımdaki komşumun oğlu vefat etti cumartesi günü..daha 14 yaşındaydı..haziran ayından beri kemik kanseriyle mücadele ediyordu yavrum ama dayanamadı..melek oldu uçtu..çok etkilendimm..2 gün ağladım durmadan..oyüzden sıkmayın canınızı herşeylere öylee..ne büyük bir acı düşünün bir..allah kimselere vermesin..kimseyi evladının bir acısı ile sınamasın..çok farklı bakıyorum 3-4 gündür şu hayata..çok zor birşey gerçekten..

benim tırnaklarım etli yaaa.
zaten vücudumda uyuz olduğum 2 yer var bi tırnaklarımın eti
bide bacaklarım güzeldir ama tenimi sevmiyorum kağıt gibi diil sinir oluorum o yüsden tırtıllı tırttıllı:84::84:

keleboşcum beynim yoğun cnm,

adapte olup yazamıyorum ...

biricik o kadar merak edyorduk ancamı yazdın casperi sormadan sölemiyo :))

hamile değilmiş demek,tüh......

buble başları sağolsun ya nekdr acı
nası belirti gösterdi bu hastalık tedavisi yokmuydu cnm??
Allah sabır versin kalanlara.....

brck nan sana okulda öğretmedilermi gerçek anlamla mecaz anlamı PPPPPP

Allah rahmet eylesin buble,başınız sağolsun..
gerçekten çok zor bi acı,ailesine sabır versin Rabbim
Allah'ım sevdiklerimizi bize bağışlasın

buble başları sağolsun ya nekdr acı
nası belirti gösterdi bu hastalık tedavisi yokmuydu cnm??
Allah sabır versin kalanlara.....

brck nan sana okulda öğretmedilermi gerçek anlamla mecaz anlamı PPPPPP

canım teşhis konmadan kısa bir süre önce halsizliği falan başlamış ama insanın aklına gelirmi hiç..bahar havası,dersleri,sınavları falan yordu diye düşünmüş hepsi..en son birgün okul çıkışı arkadaşları ile şakalaşırken sağ ayağının diz altında biryeri çarpmış..normalde hepimiz çarparız ya biryerlere..1 hafta içinde geçer ama mesela..bu yavrumun geçmedi..tamtersi her geçen gün yara kötüleşti gittikleri doktor görür görmez bursa tıp fakültesine sevk etmiş zaten..bunlarda gittiler işte..tetkikler,tahliller falan teşhis konuldu ve ilk önce o bacağını kestiler zaten yavrumun temmuzda..ama allahın cezası illet durmamış ilerlemiş işte..kurtaramadılar

buble çok zor ya
demek sinsi hastalık bu ileet son ana kadr çıkmıyo ortaya
evlerden uzak olsunn
adı batasıcaaa

rahatça yazışma özgürlüğü istiyoruzz :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Allah ailesine sevenlerine sabır versin urtulmuş acı çekmekten yavrum mekanı cenet olsun inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…