Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsuncum ne güzelll karnın çıkıyor demek :97:..maşallah..

Evet yaaa kar yağsa,o kadar soğuk, bari yağsa ne güzel olur ...:97:

allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah
eski kıyafetlerim olmamaya başladı bide ben sıfır göbekli oldumya hep 34 bedeb giyyodum şimdi garip geliyo wallaa

böcük hiç bişi anlamadım olay ne ki..hangi kimlik ??

halamlardan dönerken dün gece 12 gıbı bı olay oldu bı evde kalp krıızı gecrmıştı bı amca
bende ılkyardımcı olduğumdan mudahele etmek ıstedım ama ızın vermedıler
sanırım ınanmadılar ve ben cantamı yanıma almamıştım kımlık evdeydı
bıraz zorlada olsa gırdım mudahele ettım
bugunde nasıl dıe gtcektımkı kapının önu kalabalık herhalde dedım eve geldı zıyarete mısafrler
meğersem ölmüşiçerı gıremedım

haftasonu misafirlerim vardı..
ctesi ev sahibi geldi..pimapenler hava kaçırıyor dedik adam eve geldi..bakmadı bile sohbet etti çay faslı bilmemne gitti..Allahım yaa ne geliyon madem :) yemek vaktiydi zaten aç kaldık...
tüm gün temizlik yaptıydık zaten yorgunuz..
yağmurlar dinince tanıdığı varmış gelicekmiş,kış günü yağış nasıl diner bilmem :)

pazar günü kurs dışarıda oldu(donduk),sonrasında arkadaşlar bize geldi geç saate kadar oturduk sohbet ettik..
atrık hazır kuru pastayla yaş pasta aldım napim :))

tam zile bastılar limango çeki için alarm kurmuşum o çaldı..son gün diye saat gece 10 ..:)) laf arasında hemen girdim aldım bişi bakmadım bile ne var ne yok

cık cık cık belki sen müdahale etmeseydin adam yaşayacaktı

hadi yaa böcük,ne acı (

ilkyardımcımısın..nerede eğitim aldın..öyle bir durumda neden izin vermezler ki cahil insan çok..

bazı durumlarda ambulas beklemeden müdehale etmek gerekiyor..

boğazına şeker kaçan 2 minik yavrunun haberini okudum,onlarda ambulans beklemiş çok üzüldüm..

bnmde küçükken kaç kez kaçtı birinde annem birinde halam müdehale etmişti..mosmor olmuşum..

ama yaşıyorum ,ambulans bekleselerdi çok geç kalabilirlerdi..

Herkesin ilk yardımı bilmesi gerekiyor aslında ama erteliyoruz..bikaç öğrendik ama yeterli değil tabi..

Walla bıktım hergün ne pişirsem derdinden kociş iş yerinde yiyo çğlen bende burda ikimizinde yemediği bişey olsun istiyorum ama yokkk

Ben etimeklere şerbet döküyorum aralarınada kaymak koyuyorum bazende çikolata sosuyla süslüyorum ooooohh mis gibiii

ben zeytinyağlı gibi yaptım taze fasulyemi ama yemek gibi ısıtıp yiyoruz sarımsak falanda koydum çok güsel oldu.bide tuzotlu pilavım var :)

klınısyenden aldım dıplomalıyım
2 yılda bı yazılı ve sözlu sınavlara gırıyoruz bakırköy ruh ve sınır hastalıkları hastanesındeydım

kendımle gurur duyyom hacı

boğulma cocuklarda cok oluyo ve ben encok bebeklere mudahelede cekınıyom onlar cok narın cunku mesela sadece 2 parmakla kalp masajı yapılır

Abooooooooooooowwwwwwwwwww
zigon sehpa alacaktım 300 350 tl arasında değişiyoo

evdekilere eşim çiçeklerini koymuş menekşelerini hep su izi olmuş geçmiyo

almanca ve ıngılızce kursuna baslıycam bıkaç aya kadar belkıde yaza kalır
ıngılızcem ehh işte ama almancada öğrenmek ıstıyomm
ehlıyetımde yok patron araba vercek hemen almam lazımama trafıkten korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…