Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben etimeği şerbetleyip üzerine yalancı tavuk göğsü yapıyorum bu şekildede tavsiye ederim.

Akşama benimde az barbunyam var ben napsamkii, pazarada gidicem neyse bi çorba bi salata yeter

ayy cok gülmüştümm yaa o eğıtımlerde
manken vardı cansız ama kalp masajını doğru yapınca tepkı verıo sunı solunumda falan
bazıları boyun kısmını cok ılerı ıterdı bı nefes verırlerdı zorttttttttt dıe ses cıkardı
sınavdada hemen ılk sıraya gırdımkı sona kalınca sorular zor oluyodu

kalp masajı neysede suni teneffüs sıkıntılı helede bııyıklı adamlara

kızlar bişi dicem ama yemeyen varsa iğrenebilir belki ama ben çok seviyorum
haftasonu eşim kahvaltı etmeden gitti geç uyanmıştık bende o yokken fırsattan istifade.iki tane yumurta haşladım .yarım ekmeğin içine az pulbiber soğan ve haşlanmış yumurta koydum...
benim gibi yiyen varmı hiç merak ettim.ama süper bi tat olii

efsun olur kız doğurtamondan kolay ne var

nan bıyıklı sakallı farketmez olm doktorlar ozmn ıstedığı hastaya baksın

bende nefret ederım ama elden gelen bsı yok
ayrıca ben bı bez parçası kullanırım herzmn tülbent gbı
ama bıyık ve sakaldan nefret ederm o an onu düşünmek yerıne hayat kurtarmayı düşünmek hepsını unuturuyo

valla patik doru didin:)
ama beyazını yiyemem sarısını yerim
küçükken beyazını babama verirdim babacığım yumurtasının sarısınıda bana verirdi

patik
tiksinme dedinde birinin evinde yada bi yerde yemek yiyosam çok inceliyosam mutlaka içinden saç çıkar o yemeğin oda bana çıkar.hayattada devam edemem o yemeğe
eşim hemen annesine söler saç çıktı yemiyo die

haşlanmış yumurta ekmek arasımı,yiyemem biricik ki senni yemene şaşırdım herşeyden tiksiniyon :)

böcük takdir ettim cnm..

tşkler

bende sarısını yemezdım sonradan yedımm ama ekmek arası yapmadım hıc hatta evlenelı yumurta haşlamadımfarkettımde
ama yesıl soğan yumurta bıber yersen toton durmazcok pis kokıyy dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…