canım bende ilk zamanlar öyle yapıyordum.. ama çıkardığımda çözülünce haliyle sulanıyordu... şimdi saplarından ayıklayıp hiç ıslatmadan cam kavanoza koyuyorum ve buzdolabında saklıyorum.... daha pratik oluyor.... aklında bulunsun...bende denicem maydanozun suyunu içmeyi çok faydalıymış,hem sistit olmam belkim..
**
maydonoz demişken,hemen sararıyorya..tek kullanmlık buzdolabı poşetine koydum ben derin dondurucuya..
gerektiğinde çıkartıp kullanıyorum..hem evde yok meselesi olmuyor..
biliyorsunuzdur belki ama bilmeyenler için söyliyim dedim..
**
kızlar eğer bu ay kendimizi tutar harcama yapmassak kartla
2 kartımıza toplam gelcek dönmelerle 300 tl borcumuz kalcak
kuş gibi hafifliycesss...ayda 1000 lirayı geçiyodu çünküü
ilk 3 kavanoz... enerji vericigülsüün ilk üç kavanoz ney
nurdan neredesin bak polen li süt..
aklıma geldi yaa bnm polenli balım vardı bayadır yemiyom yine başlıyım bari,hiç halim yok..
tencereler ne kadar ucuzmuş :S
gülsüncüm ben o sıvı deterjanlardan çok memnun kaldım cnm artık onlardan alıcam hep...
hatta aldım büyük boy..
toz olandan kaldı evde o bitsin bidaha almam..
evt... maalesef heryerde yok a101...Evet bende rinso kullanıyorum çok güzel kokuyoo baayaaaaa inmiş bende şaşırdım walla ama burda yok malesef
patik hangi sıvıyı kullanıyosun sen cnm?
Ya walla marullarımı tuperware kabına koyuyorum baya duruyo maydonoz eşim sevmiyo pek almıyorum tuperware doğrayıcısı çok güzel soğan ceviz için harika oluyoo
gülsüncüm donmuş oluyor yemeğe koyana kadar çözülmüyor cnm,memnun kaldım ben..çok nadir kullanıyorum çünkü eşim sevmiyor :S..
Ya walla marullarımı tuperware kabına koyuyorum baya duruyo maydonoz eşim sevmiyo pek almıyorum tuperware doğrayıcısı çok güzel soğan ceviz için harika oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?