Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

IYKKK onlarada ozmn....
böcüşün dediği gibi çok pis kokar :))

kızlar eğer bu ay kendimizi tutar harcama yapmassak kartla
2 kartımıza toplam gelcek dönmelerle 300 tl borcumuz kalcak
kuş gibi hafifliycesss...ayda 1000 lirayı geçiyodu çünküü

canım bende ilk zamanlar öyle yapıyordum.. ama çıkardığımda çözülünce haliyle sulanıyordu... şimdi saplarından ayıklayıp hiç ıslatmadan cam kavanoza koyuyorum ve buzdolabında saklıyorum.... daha pratik oluyor.... aklında bulunsun...

Evet bende rinso kullanıyorum çok güzel kokuyoo baayaaaaa inmiş bende şaşırdım walla ama burda yok malesef

patik kaynat iç cnm gercekten faydalı
çok şükür bu aralar olmadım sistit...
bende kurutuyorum maydonozu
öyle kullanıyorum
kaynanamdan gördümm

Son düzenleme:
gülsüün ilk üç kavanoz ney

nurdan neredesin bak polen li süt..

aklıma geldi yaa bnm polenli balım vardı bayadır yemiyom yine başlıyım bari,hiç halim yok..

tencereler ne kadar ucuzmuş :S

gülsüncüm ben o sıvı deterjanlardan çok memnun kaldım cnm artık onlardan alıcam hep...
hatta aldım büyük boy..

toz olandan kaldı evde o bitsin bidaha almam..

evet maydonozu bende bazen öle yapıyorum ama sulanıyor maalesef...
dereotuna ne önerirsiniz ben her hafta alırım çok severim ama tüketmem genelde çürür atarım

Ya walla marullarımı tuperware kabına koyuyorum baya duruyo maydonoz eşim sevmiyo pek almıyorum tuperware doğrayıcısı çok güzel soğan ceviz için harika oluyoo

medzi biri mi haber ediyor sana hemen geldin,dedikodunu yapıyorduk valla :))

gülsüncüm
donmuş oluyor yemeğe koyana kadar çözülmüyor cnm,memnun kaldım ben..çok nadir kullanıyorum çünkü eşim sevmiyor :S..

ilk 3 kavanoz... enerji verici
canım bende sıvı olanları kullanıyorum ama renklilerde... beyazlarda pek memnun kalmadım....
bende rinso kalmıştı biraz.. onla beyazları yıkıyorum.. sıvılarla renklileri:)

Evet bende rinso kullanıyorum çok güzel kokuyoo baayaaaaa inmiş bende şaşırdım walla ama burda yok malesef
evt... maalesef heryerde yok a101...

sağol gülsün işllh cnm harcamayız ama :)

maydanoz dereotu eşim salataya doğruyo bol nar ekşili süper oluyo
hiç çürümez bizde yarısını doğrar...

Ya walla marullarımı tuperware kabına koyuyorum baya duruyo maydonoz eşim sevmiyo pek almıyorum tuperware doğrayıcısı çok güzel soğan ceviz için harika oluyoo

robotun mavimi bende yemek yaparken soğanı hemen 2 döndürüyorum benim kinin döndürmeli kolu var tepede

benim evlendiğimden beri deterjanım bitmedi hatta yarısı duruyoo..
değiştirmek istiyom ama cıkk çok bereketli :)

yumuşatıcı ne kullandımsa kokmuyo ya neden acaba
şimdi yumoşu deniyorum vernelde denedim kokmuyo

renklilere domestos leke çıkarıcı döküyorum her yıkamada tavsiye derim...

geçen akşam misafirlerim vardı dedimya..bu tupperlerden konu açıldı..
bi arkadaşı demişki 50 kuruşluk maydanoz alıcam 50 tl lik şeyemi koyucam demiş..ne güldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…