Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organik aferin bende hemen unuturum ama eşimle hiç girmedik ladesine laa du akşam bende girim
şemsiyeyle ....ma fantazisiniz nasıl gidio devammı

Ben de çiğ maydanoz yemem pişmişini yerim

patiğim çok güzelmiş misafirin güle güle yatsın

ben akşama cumartesiden ıslattığım bulgurum vardı az ondan köfte yapayım içine un yumurta tuz koyup köfte şekli verip haşlim üzerinede yoğurtlu sarımsak ve kızgın yağ yapayımda ziyan olmsaın bulgur

organik bilmediğin yemek yok cnm seninde maşallahın var valla...

ben hiç bilmiyorum ne yicez,cnm da hiç yemek istemiyor..çok üşüttüm ben yaa..

Organik ne şemsiyesi haaa :86:

kız sen bu biriciğe bakma geçen hafta banyom akıyodu ya benim beni banyo tuvalet bir klozette oturuyosun şıpır şıpır damlıyo bende fikir geliştirdim şemsiyeyle hacet giderdik bi kaç gün onu diyoo neyse ki bitti cuma akşamı kesilmişdi damlama nihayet buldular nerden geldiğini hemen evcağızımı temiledim banyomu gıcı gıcır yaptım örtülerimi serdim

sen gül gül bende seni güldürcem kızlar yanlış anlıyo nan

patik sağol bacım bazen bende şaşaırıyom napcağımı annem yapardıda ordan aklıma geldi

yarın akşamda parça etli patates yemeği yapcam hiç pişirmedim evlendiğimden beri

bende denicem maydanozun suyunu içmeyi çok faydalıymış,hem sistit olmam belkim..

**
maydonoz demişken,hemen sararıyorya..tek kullanmlık buzdolabı poşetine koydum ben derin dondurucuya..
gerektiğinde çıkartıp kullanıyorum..hem evde yok meselesi olmuyor..

biliyorsunuzdur belki ama bilmeyenler için söyliyim dedim..
**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…