Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım linkini verirsen daha buyuk eklerim gerci eklerim ama

bende englısh home kullanıyorum hep yatak örtüm nevresimlerim fln cok guzel ya bayılıorum desenlere renklere fln

şekerim pcimde kayıtlı
sen nasıl ekledin söyler misin başka başka şeylerde eklemek istiyorum ama olmuyor

şekerim pcimde kayıtlı
sen nasıl ekledin söyler misin başka başka şeylerde eklemek istiyorum ama olmuyor

canım hizliresim.com u ac browse yazar oradan resmi yukle yuklendikten sonra altta resim linki yazar onu kopyala buraya gel mesaj yazdıgımız yerde yukarda minik karde var sarı üzerinde dag gibi bişi var oraya yapıştır kopyaladıgın linki sonra ok de bu kadar

okdadnnnn çok nevresim pike uyku seti battaniye varkiii
öööö geldiii ömür boyu gider heralde...

slm kıslar nasılsınız neler kaynatıyosunuz bakalım benim işim yok ama eşim var sizi göreyim diye bende geldim aranıza k.k ve sizi çok özledim

adaer kendı nevresım takımını kendın oluşturmk ıstersen englısh home
desenler nostaljı ve mınık mınık tam yazlık baharlık ınsanı ıcıni acan tarzda

özdılekte cok güzel bende ağır basan englısh home şimdılık

slm kıslar nasılsınız neler kaynatıyosunuz bakalım benim işim yok ama eşim var sizi göreyim diye bende geldim aranıza k.k ve sizi çok özledim

hoşgeldin güzelim,12 hazirandamı evlendin yoksa.bende 5 sene önce aynı tarihte evlenmiştim..

cenesi kopacılar niye bu kadan yazdınız lennn
oku oku şaşı oldumm
işlerim çok
yapmaya halim yokkkk

pasaklı bende istiyom tupper
senden alsam olur mu ki

esra h geldın
çıtır taze gelın:jeyyar:

adacım ben bunlardan cesıt cesıt aldım mısfrler ıcın
böle çıtı pıtı cıcekler cok guzel

nasıl yani???
kendı nevresım takımını kendın oluşturmk ıstersen demişsin o nasıl oluyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…