Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pet shoplarda güzel malzemeler var akvaryum için
babamların akvaryum çok güzeeldii
balıkların evi vardıı ,(biliosundur zaten o ev süsünü)
bi de akvaryumun arkasına yapıştırılan 3 boyutlu
arka plan resmi vardı balıklı falan

Yerli malı haftasını kutlayacağız. İlk ders uzun uzadıya çocuklara yerli malı haftasını neden kutladığımızı, neler yapmamız gerektiğini anlatıyorum. Hazırlıklarımızı tamamlayıp başta müdür olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımı davet ediyorum. Kutlama sırasında müdür çocukların arasında gezerken soruyor; ''Evet çocuklar! Yerli malı haftasını niçin kutluyoruz? Kim söyleyecek?'' Bir öğrencim kalkıp cevap veriyor: ''Öğretmenler karınlarını doyursunlar diye.'' Aferim size!

priju sade bişey olsun istiyom
sevmiyom öle cicli bicili şeyleri :)))

itirafa bayıldım yaa süperr

hahaha ay buna da çok güldümm
Köpeğinin adına Facebook sayfası açmış, yanındakine de sıkı sıkı tembihliyor, ''Eklemeyi unutma Bandi'yi '' diye... Bunların osuruğu pembe ya, kesin pembe!

mrb prijuva öyle açtım kalmış yazmaya halim yok çok rahatsızım keyfimde yok hiç cnm
sabah 6.30 da bi kalktım uykumdan mide bulantısıyla koşa koşa lavaboya gittim çıkardım hepsini alttan üstten .yattım bi kalktım saat 8 olmuş teyzeolu aramış beni bekliyo.yataktan adımımı bi attım yerlere boşalttım yatak odasımafoldu ve temizleyemedimde akşama kaldı off.daha hiç bişi yiyemedim mide almıyor.salgın varmış yine bıktım artık ya

Son düzenleme:

cnm benim çok geçmiş olsunn
niye işe geldin cnm bu halde
mideni üşüttün herhalde
çok kötü bişi bu hastalık
bana da oluyo böylee arada
o halde işe gelmek zorunda olmak işkence
izin alıp evde bi güzel dinlensen

sağolun kızlar sabah öle yemekten olmuştur dedim işe geldim sürekli hastasın dicekler vücut dengem bozuldu bişi diemedim geldim işte.hap aldım isal ve mide bulantısı için.içim bomboş.bişi yiyesimde yok.
ananemmede canım sıkkın yaşı var 90 yaşında falan ama kalça çıkığından 2 ameliyat geçirdi.şimdi karnında fıtık varmış iice şişmiş duramıormuş kıyamam doktora götürmüşler doktor ameliyat demiş ama masada kalır demiş.ananemde evimde öleyim olmam ameliyat dio bilmiyorum beni o büyütttü çok değerli benim için

brck geçmiş olsun işllh başka şekilde şifa bulur ananen..
dedem geçen sene aynı ameliyatı geçirdi ve sonra atlatamadı
eğer doktorlar öyle dediyse bencede olmasın..

sende tuzlu bişeyler ye içini bastırır ve bol bol sıvı almalısın ishalsen eğer..

cnm benim ananene de çok geçmiş olsun tatlımm ,üzücü gerçekten
ama sende hastasın
çok üzme kendini
eve gidip dinlenmeye bak cnm
dinlemek çok iyi geliyo bu hastalıkta
ben patronum izin vermediği halde kapatıp gittim bi keresinde
bişi de diyemedi
sağlığımızdan önemli değil yaa

cnm bunların üstü yosun gibi bişi bağlar hemen kirlenir söyliyim..
böle köpükmü desem hani taşmış gibi duranların üstü hep yosun bağlardı eskitilmiş havası kattığı için önemsenmezdi..ayrıca o yosunları yerdi balıklar severdi..

bizim hatunlarda öyle cnm
doğum yapınca kilo alıolar,korkiyiimm:18:
bal neye benzettim bunu bilion mu
sütyen yıkama şeysinee
akvaryuma olur bence
balıklar girip cıkarlar o deliklerden
bende ona benzettim

geçmiş olsun cnm yaaaa

biricik geçmiş olsun..

balcım
orada birde sandaletler falanda vardıya numaraları bitmiş üzüldüm hee..15 tl ye bile varmış hem ne güzellerdi bee..

patik porselen ama o bağlarmı ki yosun ??

üzülme bidaha gelir geçen sene ben aldım aynından
yaza doğru gene gelir fiyatlarda aynı zate değişmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…