Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlım hoşgeldin...
10 günlük gelinsin sende artık...
anlat bakalım
kına,düğün nasıldı
foto varsa ekle
hb adacım kına düğün tatil hepsi güzeldi şuanda resim yükleyemiyorum eve net bağlatmadık görümcemin pc den giriyorum hafta sonu kablo çekmeyi düşünüyoruz o zaman eklicem
esra h geldın
çıtır taze gelın:jeyyar:

adacım ben bunlardan cesıt cesıt aldım mısfrler ıcın
böle çıtı pıtı cıcekler cok guzel
hb böcüğüm aranızda en yeni gelin ben oluyorum galiba

sabahtan beri söyleyeceğim
hep unutuyorum dilek
o penguenlere ve yazılı söze bittim....
cuk diye oturmuş yani

Yola çıkmadan yol arkadaşı/arkadaşları edinmelidir, fakat bilmelidir ki; an gelir, "yalnız" yürümek gerekir. Bükülmeden, eğilmeden,'başka gelen var mı' demeden..!

benimde bi kaç tane nevresim takımım var ama pike takımım hiç yok
önümüzdeki ay bi kaç tane bende alıcam kısmet olursa zemuszemus

balcım ben kiloluyum demiyorum ama çok fazla kilo aldım aldıklarımı da veremiyorum :gitme:
dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor ne pantolonlarım ne tişörtlerim hiç bişeyim vallahi gömleklerimi kolumdan geçiremiyorum nasıl dar geliyor görsen :gitme:
13 kilo aldım evlendiğimden bu yana en azından bi 5 - 6 kilosu gitse diyorum :gitme:

ben daha nevresim alsam bnmki bayılır sanırım..ki bayılsada alıcam ayılsada kaydirigubbakcemile3

pasaklı sana yakışmış ama cnm
düğün resimlerinle şimdiki halin arasında çok fark var
bence fazlan yoksa hiç bozma ayarı
turkısh lokum olmuşsun
dolaptakiler tabii olmaz hepsi eskidi ve çok zayıfken giyiyordun
bence kilo vercene onları yenilee

pasaklı kilolar psikolojini etkiliyo ise zayıfla bencede..ama ilaç konusunu bilmiyorum inana zararı olurmu acap..üniversitede 7 kilo almıştm diyet yaptım hemen gitti..ama hiç bişi yemiyodum neredeyse bende kilo sevmeme hemen keserim yemeği ne olursa olsun önümde yemem...

cute teşekkür ederim canım bakıcam şimdi ona Şeniz

yaa keşke öyle dolap yenilemek kolay olsaydı balcım bende düşünmicem ama kilo versem daha süper olur :gitme:

selam kızlar işlerin yoğunlugından pek giremiorum
napıosunuz??
ayy ne yemek var kızlar bu akşam sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…