Aşk olsun neden kusura bakayım canım sen heycanlısın.sağol efsun teşekkür ederim canım, inan bugün okadar salaklaştımki nediceğimi ne cevap verceğii şaşırıyorum
sel soramadım kusura bakma yaa eşin nasıl oldu
kızlar....
şimdi size çok önemli bir şey söyliycem....
Cutemizi hepiniz biliyorsunuzdur... Başına gelenleri.... O gün neler yaşandığını...... Kendini bilmezin biri yüzünden ne zor durumda kaldığını...
Cute ile görüştüm malum kişinin kim olduğunu öğrendim arkadaşlar...
Cute de o kişiyi takip halindeymiş, bir süre yazdıklarını okuyunca allah cezasını veriyor zaten benim uğraşmama gerek kalmamış dedi.
Ve şunu da ekliyor ki ,başından dert eksik olmayan o şahış nazar mı var,okumak mı gerek diye hiç düşünmesin ,okuturken allahın karşına çıkmaya utansın önce..sonra da ben kimi üzdüm ki bu kadar, bu mükafatlar bana verildi desin..her üzüntüsünde de beni hatırlasın.. diyor....
kızlar....
cutemizi hepiniz biliyorsunuzdur... başına gelenleri.... o gün neler yaşandığını...... kendini bilmezin biri yüzünden ne zor durumda kaldığını...
cute ile görüştüm malum kişinin kim olduğunu öğrendim arkadaşlar...
cute de o kişiyi takip halindeymiş, bir süre yazdıklarını okuyunca Allah cezasını veriyor zaten benim uğraşmama gerek kalmamış dedi.
ve şunu da ekliyor ki ,başından dert eksik olmayan o şahış nazar mı var,okumak mı gerek diye hiç düşünmesin ,okuturken Allahın karşına çıkmaya utansın önce..sonra da ben kimi üzdüm ki bu kadar, bu mükafatlar bana verildi desin..her üzüntüsünde de beni hatırlasın.. diyor....
ben fransızım bu konuda :26::26::26::26::26::26:
Kim len o ben uzak kaldım bayadır.kızlar....
cutemizi hepiniz biliyorsunuzdur... başına gelenleri.... o gün neler yaşandığını...... kendini bilmezin biri yüzünden ne zor durumda kaldığını...
cute ile görüştüm malum kişinin kim olduğunu öğrendim arkadaşlar...
cute de o kişiyi takip halindeymiş, bir süre yazdıklarını okuyunca Allah cezasını veriyor zaten benim uğraşmama gerek kalmamış dedi.
ve şunu da ekliyor ki ,başından dert eksik olmayan o şahış nazar mı var,okumak mı gerek diye hiç düşünmesin ,okuturken Allahın karşına çıkmaya utansın önce..sonra da ben kimi üzdüm ki bu kadar, bu mükafatlar bana verildi desin..her üzüntüsünde de beni hatırlasın.. diyor....
Banada söyleyin len özeldensana katılıyorum gülsünn
bende biliyorum o şahsııı
oda kendini biliyorrr ama bişey demiyorum allahından bulsunnnnnnnnn
kimmiş o haysiyetsiz
kesinlikle o dediğinden canım...
Kızlar ben isim vermeyeceğime dair söz verdim..... O yüzden kim olduğunu sormayın bana... Ama cutemiz emin.... Zaten yazdıklarımı okursanız anlarsınız......
Son zamanlarda kimin başına bi iş geldikesinlikle o dediğinden canım...
kızlar ben isim vermeyeceğime dair söz verdim..... o yüzden kim olduğunu sormayın bana... ama cutemiz emin.... zaten yazdıklarımı okursanız anlarsınız......
Kim len o ben uzak kaldım bayadır.
Kimin başına bi iş geldi
Banada söyleyin len özelden
Yokum bebeğim 15 gündür ondan bilmiyorum kime ne olduğunu geçmişe dönsem hızınıza yetişemem valladüşün cnm zor değil
cıks cıks
Yokum bebeğim 15 gündür ondan bilmiyorum kime ne olduğunu geçmişe dönsem hızınıza yetişemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?