Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok sinirlendim yineee yaaa
dayanamıcam basacam küfürüüüüüüü
sakin ol canım.... nasıl olsa vicdan azabı çekiyordur şimdi..... ayrıca zaten allahından buluyor...

artık her kimse allahından bulur bide bu siteyemi giriyomuş daha karaktersiz içimizde yanii

gerçekten çok karkatersizmiş canım......... ben söyleyecek kelime bulamıyorum.... ve yorumsuzum...

walla cute gittiğinde ben hamile değildim nerden baksanız 5 ay oldu yani 5 ay içinde kimin başına iş geldii düşünüyorum düşünüyorum :95:

bi ara paranoyaya bağlamıştık herkesten şüphe edeiyoduk sel senle özelden konuşmuştuk kız
ama sanırım o değil biri geliyo aklıma ama şuan burda değil ama o

bi ara paranoyaya bağlamıştık herkesten şüphe edeiyoduk sel senle özelden konuşmuştuk kız
ama sanırım o değil biri geliyo aklıma ama şuan burda değil ama o
evet canım konuşmuştuk, valla bu konuda bi fikrim yok.
Çünkü herkes olabilir herkesi ayrıntılı tanımıyoruz ki

naan herkes sustu sanırım herkes düşünüyo

birazda ben düşünüyüm

yoksa herkes geçmişemi gitti

bende gidiyim bakıyım kimin başına ne gelmiş

medzilla gizli hayranımız duyhas henüz hiç bişi yazmadı küfürde etsen ses etmez okadan saygılı

ben bu konulardan malesef cutenin bana yazdığı repten öğrendim.Daha doğrusu neye uğradığımı şaşırdım.Bir sürü hakaretler beddualar.Sanırım ramazandı tansiyonun düşmüştü resmen.Hatta burda yazmıştım ne oldu neden böyle bişey yapıldı diye.Sel beni özelden bilgilendirmişti.Şuan bunu hatırlamak bile tansiyonumu düşürmeye yetti yani.Cuteyi pek tanımam.Arkadaşınızdır iyidir sviyosunuzdur.Ama beni çok kötü bir duruma düşürdü.
Yani şüphelenen kişiymişim ben meğer.Hala öyleyse eğer bedduaları kendini bulur unutmasın.

Son düzenleme:
Ben senin olmadığını biliyorum canım üzülme.
Çünkü o gün aynı duruma ben düşmüştüm, benden şüphelenmişlerdi.
Ve sonunda benim olmadığım anlaşıldı üzme canını

kimseyi haksız yere suçlamamk lazım ama yarası olan gocunur anaaam boşverin

cute biliyosa problem değil ama cuteyi kaybetmemize sebeb oldu adiiiiiiiiii

Ben senin olmadığını biliyorum canım üzülme.
Çünkü o gün aynı duruma ben düşmüştüm, benden şüphelenmişlerdi.
Ve sonunda benim olmadığım anlaşıldı üzme canını

aklıma gelmesi bile elimin ayağımın titremesini sağladı ya...Bir kişi yüzünden bu kadar zan altında bırakılmak çok kötüymüş

Bunu sırf bana yaptı zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…