Takma canım yaaa Allah herkesi bildiği gibi yapsın.çok sinirlendim yineee yaaa
dayanamıcam basacam küfürüüüüüüü
sakin ol canım.... nasıl olsa vicdan azabı çekiyordur şimdi..... ayrıca zaten allahından buluyor...çok sinirlendim yineee yaaa
dayanamıcam basacam küfürüüüüüüü
artık her kimse allahından bulur bide bu siteyemi giriyomuş daha karaktersiz içimizde yanii
Yazdı valla yalnışım yoksacuteye bu olay yapılalı ne kadar oldu sellll
Valla benim kocam 2 kere iş kazası geçirdi ama ben değilim :)walla cute gittiğinde ben hamile değildim nerden baksanız 5 ay oldu yani 5 ay içinde kimin başına iş geldii düşünüyorum düşünüyorum :95:
evet canım konuşmuştuk, valla bu konuda bi fikrim yok.bi ara paranoyaya bağlamıştık herkesten şüphe edeiyoduk sel senle özelden konuşmuştuk kız
ama sanırım o değil biri geliyo aklıma ama şuan burda değil ama o
Aynen canım bende geçmişe gidiyorumnaan herkes sustu sanırım herkes düşünüyo
birazda ben düşünüyüm
yoksa herkes geçmişemi gitti
bende gidiyim bakıyım kimin başına ne gelmiş
efsun okadar geçmişe nasıl gidicen kız tosbam benim
Bulursan banada haber ver bende inceliyorumanaaam meraktan ölene kadar
geçmişte boğularak ölürüm napıyım
zaten başıma bu meraktan bişiy gelecek
Ben senin olmadığını biliyorum canım üzülme.ben bu konulardan malesef cutenin bana yazdığı repten öğrendim.Daha doğrusu neye uğradığımı şaşırdım.Bir sürü hakaretler beddualar.Sanırım ramazandı tansiyonun düşmüştü resmen.Hatta burda yazmıştım ne oldu neden böyle bişey yapıldı diye.Sel beni özelden bilgilendirmişti.Şuan bunu hatırlamak bile tansiyonumu düşürmeye yetti yani.Cuteyi pek tanımam.Arkadaşınızdır iyidir sviyosunuzdur.Ama beni çok kötü bir duruma düşürdü.
Yani şüphelenen kişiymişim ben meğer.Hala öyleyse eğer bedduaları kendini bulur unutmasın.
Ben senin olmadığını biliyorum canım üzülme.
Çünkü o gün aynı duruma ben düşmüştüm, benden şüphelenmişlerdi.
Ve sonunda benim olmadığım anlaşıldı üzme canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?