ayy canım bende görüyorum seni altta... soruyorum.. uleynnn bekle bekle cvp yok...Günaydınn kızlarr
anamm dün bi gelemedim
patroncumm tepemden gitmedi kii
gülsüncüm konuştukk
dedim işten çıkıyorum ben
ya olmaz öyle dedi
yarın bi daha konuşalım dedi oki dedim bakalım ne olacak bugünn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy aynı şeyleri düşünüyormuşuz meğer kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen asıl olayı bilmiyorsun ..benim topikte altta benzer konular yazıyor :
mesela ne tür mutfak robotu kullanıyorsunuz
Mutfak robotu arıyorum.
Mutfak robotu ve firtöz hemde hediyelii
:roflol::roflol::roflol:
ayy canım bende görüyorum seni altta... soruyorum.. uleynnn bekle bekle cvp yok...
hadi bakalım inş. güzle şeyler olur canım yaa....
hoşgeldin adacım..
kaydirigubbakcemile3
adacım... canım daha eklemedim. evlilik bölümüne ekliycem... 1 saati bulru sanırım hazır olması.. ben linki veririm sizlere...:)))
hehehe.. kız davet gönderdik herlade.... artık görebilirisn...
ee gözleirn yetmiyormuş cennetlik olmamıza... suretinin tamamı gerekliymiş bacım.. napakkaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa..... bencede iyi oldu.. aman dikkat ette.. işlerde bir hata olmasın.. malum heyecan.. akıl başka yerdeolumunekankayizsmile
ayy evt yaa... kız 4 karılık yer tutuyor maşallah:)))
herkes öyle diyor kaydirigubbakcemile3 varlığımla ne çok dolduruyorum topiği bak :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy aynı şeyleri düşünüyormuşuz meğer kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydınn kızlarr
anamm dün bi gelemedim
patroncumm tepemden gitmedi kii
gülsüncüm konuştukk
dedim işten çıkıyorum ben
ya olmaz öyle dedi
yarın bi daha konuşalım dedi oki dedim bakalım ne olacak bugünn
sen asıl olayı bilmiyorsun ..benim topikte altta benzer konular yazıyor :
mesela ne tür mutfak robotu kullanıyorsunuz
Mutfak robotu arıyorum.
Mutfak robotu ve firtöz hemde hediyelii
:roflol::roflol::roflol:
günaydın güzellerim... guz'ün yazdığını okuyunca hemen daldım konuya :))))))))))))
guz'cüm çok sevindim tatlım ne güzel izin verilmiş bugünün akşam olmasını beklemeyeceksin...
zuzu kendini iyi hissetmemiş,rahatsızlanmış umarım çabucak düzelir herşey...
ereglim senin varlığını buralarda hissetmek çok iyi geldi güzel kardeşim gel sen buraya :)))
gulsuncum fotolar albümde sanırım bir bakayım hemen
casperım ve damlacım sizleri de görüyorum aşağıda günaydın hepiciğinize opuyorumnanaktan
evet tatlım bekleyemıcemı anladı sanırım . neolur nolmaz ben ızın verım basımıza ıs acmasın bu karı dedı belkıde ıcınden . delikafadulden]
ayyy inanmıyorum yaa... kız şimdi kullanan yokki robotu... eskidin kız sen... kaydirigubbakcemile3
robotcum arkadaşlık teklifi gönderdim......
hiçde bile taşşş gibiyim taşşş :roflol: resim ekledim ben de albüme sositososito
kızz hakkaten taş gibin karısın haa.....
ama o bakışlar fena valla:))
yaa biri bana dur desin... bu nasıl bir konuşma yaaa.... robot benim ağzımı bozduu.. imdat.... kafamçokkarıştı
kendini bilen bir patron imajı çizdi :)))
biraz düşünebilen her insan aynı şeyi yapardı tatlım,sen bugünü nasıl geçireceğini planla şimdiden aklinialirimsmile
guzz
canmm izin almışsınn ay nasıl sevindimmm
he ben biliorum nazan öncel diye
genelde oledır zaten sımdı gunahını almayım. ama baktım ses cıkmaınca koktum bende. bıde
bugun su saat oldu bakkımse yok buroyu accak herkes dagıldı bı yerlere normal gun olsa zaten hoc gelme der. elıme de evrakları tutsturunca elemena ver yarın gotursun dıye dedım ızın mızın yok kuzum bosuna bekleme . ama aksam cıkamdan soledı .
planlara gelınce . evımızde beklıcem onu almaya gıtmıcem. evet gelsın bı banyo yapar kahvaltı felan artık sonrası cok ayıp solenemz sanırım. ayların hasretı var gerısını sız dusununn :roflol: :roflol: :roflol: mahvedıcem onu delikafadulden . aksam da belkı annesı gıle gıderız esım gıtmeyelım dıyo ama benım ıcım elvermıyo ona kasa pzartesı felan gıderız dıyo . nebılım anne sonucta bılmıyorum yataktan cıkabılrısek bıde orya gıderız. sonra kordon yaparız belkı ayyyyyyyyy bı gelsın neler yapılmazkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?