Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük cok güldümm bee
annen aglıyomuş
sen gülerek el sallıyomuşsun yaaa

bize su 28
elektrik 31,10 geldi

bizdede eşim uyur ben hemen kalkar duş alırım oda paşalar gibi uyanır benim sıcağıma duşa girer

doğru kangasokmam işte baanem

üşümesın aman derdım smdım donsun gebermeyesıce

he aynen bızdede vardı
sohben bızım elektrıklıydı hacı

faturalarda rekor bende

elektrik 89 ,,
doğal gaz 80
su 29
cep tel. 40 amaaaan çalıştığımızda faturalara gidiyoo

sel bılıyom tabısı len şaka etttım

pri gül kız gül bende sımdı gülüyom halıme ne safmışım dıe

benim hemen buhardansıcaklıktan ıslanıor cnm normalde bilmiyorumki.
annem beni 5-6 yaşında falan vardım heralde hatırlıyorum kışın çok soğuk olunca büyük leğende oturma odasında kapının yıkardı sobanın yanında

sel walla ışık felanda açık unutmadımda bilmiyorum görümcem 4 gün bizde kaldı netti bilmiyorum

balkonun camları yokmu anlarsın buhar oluyormu diye...

ne hafıza var be sende de ben hatırlamıyom 5 yaşımda nasıl yıkanıyordum..ama bizim banyo küçüktü çabuk ısınıyordu sıcak su buharından..elektrikli şohben vardı..
şimdiki banyom sanki yalıya yapılmış..ne koysan banamısın demiyo..

aynen cnm sobanın yanında leğende yıkanıyodukk :97:

sel walla ışık felanda açık unutmadımda bilmiyorum görümcem 4 gün bizde kaldı netti bilmiyorum
anladım canım, görümcen ne yaparsa yaprın o kadar geleceğini sanmıyorum eşim evde mesela benim bir aydır hemen hemen o bile o kadar kullanmamış gün boyu tv izlemesine rağmen.
aman herneyse bu ay dikkat et bakalım ne olacak

bide annem heralde temizlenmyorz sanıp keseyi tüm gücüyle bastırırdı etimizi acıtana kadar

bana doğalgaz 68 geldi

geldiği gün eşim girdi dedim doğalgaz gelmiş 168 gez dedim donla sen, yapma dedi ciddi dedim şok olduuuu

Son düzenleme:
brck hiç girme kese olaylarına
ne ağlardım bee kaçacak delik arardım :))

bikerede köyde kalmıştım küçüktüm
rahmetli babannem dışarda bahçede bizi yıkıyodu
sabun filan bittimi yoksa kıtlıktanmıdır
toz deterjanla yıkamıştı kafamı :))

maybelline 35 TL MİŞ

heyyy kızlar ben geldim,bugun ben de gittim maybelline 'İN o reklamı olan maskarasından aldım fiyatını düşürmüşler sanırım 16 veya 19 TL'den düşmüştü. Ben 10 TL 'ye aldım, bu arada adam aaaaaaaa sizin yüzünüzde siyah noktalar var şunlar bunlar var diyerek GARNİER'in çinko içeren kil maskesini de verdi onu da 10 TL 'ye aldım ,eve gidince ikisini de deniycem sonuçları yazarım kızlar

iyi kel kalmamışınız hee,nasıl tarandı saçınız sonra..

blendaxın kutusu gözümün önüne geldi bee mavi,içindeki sıvısı yeşildi bulaşık deterjanı gibi ama ne güzel yapardı saçı..
pek marka yoktu o zmnlar :)

du şişesini bulucam mı bakim..

kızlaaar, siz diyince yine baktım aldım da faturalara((
geçen ay 64 mü neydi elektrik bu ay 46 ama 3 haftalıkmış meğer :84:

Yorguncum o testten yapılcam kilo almaya başlayınca o testde olacak haftaya anca yapılcak

o da güzel çıkar inşallah, sadece hapın etkisidr yani

bizdede eşim uyur ben hemen kalkar duş alırım oda paşalar gibi uyanır benim sıcağıma duşa girer

doğru kangasokmam işte baanem

üşümesın aman derdım smdım donsun gebermeyesıce

siz böyle şımartın adamları tabii hatun olan sizsiniz sizin sıcak durmadın lazım

faturalarda rekor bende

elektrik 89 ,,
doğal gaz 80
su 29
cep tel. 40 amaaaan çalıştığımızda faturalara gidiyoo

hakikaten sende galba

elektrik:46 (3 haftalık)
doğal gaz: 63
su: 34

:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…