heyyy kızlar ben geldim,bugun ben de gittim maybelline 'in o reklamı olan maskarasından aldım fiyatını düşürmüşler sanırım 16 veya 19 tl'den düşmüştü. Ben 10 tl 'ye aldım, bu arada adam aaaaaaaa sizin yüzünüzde siyah noktalar var şunlar bunlar var diyerek garnier'in çinko içeren kil maskesini de verdi onu da 10 tl 'ye aldım ,eve gidince ikisini de deniycem sonuçları yazarım kızlar
heyyy kızlar ben geldim,bugun ben de gittim maybelline 'İN o reklamı olan maskarasından aldım fiyatını düşürmüşler sanırım 16 veya 19 TL'den düşmüştü. Ben 10 TL 'ye aldım, bu arada adam aaaaaaaa sizin yüzünüzde siyah noktalar var şunlar bunlar var diyerek GARNİER'in çinko içeren kil maskesini de verdi onu da 10 TL 'ye aldım ,eve gidince ikisini de deniycem sonuçları yazarım kızlar
sağdakini hiç görmedim
soldakini dün gibi hatırlıyom ama...
sel walla ışık felanda açık unutmadımda bilmiyorum görümcem 4 gün bizde kaldı netti bilmiyorum
brck hiç girme kese olaylarına
ne ağlardım bee kaçacak delik arardım :))
:))
bende izledim cnm süper yaa hastayım ben onlara hele barışactesi yahşi cazibeyi izlediniz mi ,çok eğlenceli o dizi yaa
simge yengeç çorbası yaptı kettle de
eskiden saçlar kirlenmiyoduki haftada bi duş alınıyordu anca
iyi kel kalmamışınız hee,nasıl tarandı saçınız sonra..
blendaxın kutusu gözümün önüne geldi bee mavi,içindeki sıvısı yeşildi bulaşık deterjanı gibiama ne güzel yapardı saçı..
pek marka yoktu o zmnlar :)
du şişesini bulucam mı bakim..
en son reklamı demi oysa eğer çok uyguna almışsın ya
ay çok yaşa pelerinlibenim de yeniden rimel almam lazımdı ne zaman 35 e çıktı maybelline ler diye ağlanıyordum
evt cnm en son reklamı çıkan pembe gibi bi rengi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?