Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bzim gır gır yeşildi ama hiç örtüsü yoktu :))

zetinamı singermi ne dikiş makinası vardı annemin
pedalına bende ayağımı koyardım o dikerken :)

bizim de vardı singer,hala duruyor annemde :)hem manuel pedalı vardı ayak gücü,hem elektirkli pedal vardı :)
elektirkliye ben basayım anne derdim,diğerine kullanmazken basardım gizli gizli
kıymetliydi tabi makinesi görse oyuncak değil oder kızardı :)

peki ya siz sezen aksu model saç kestirdiniz mi..ilkokul zamanıydı..
adavapuru şarkısını söylerkenki saç modeli küt,arka ense kısa..ince kuyruğuda oluyordu arkada

yok bizimki bi gelişmiş model ahahah allam yaa ..

bundan yengemde var hala..çalışıyordur kesin yengem hiç bi eşyasını bozmaz atmaz

efe ler yaramaz oluyor kesinlikle..

patik siz zenginmişsiniz
öle elektrikli yoktu bizde....

bide radyolar vardı
düğmesini çevir babm çevir :)

çıkan kızlar ii akşamlar..

brck bizimde aynısı ama bizim sandıklıydı
yani heryanı açık değildi
katlayıp içine koyulan bi sandığı vardı makinanın...

patik evt ben kestirdim :))
saçlar dalgalı benim mok gibi olmuştum :)

kızlaaar,
ay gırgırları konuşmuşsunuz ben çıktıktan sonra, di mi ya üzerine basıp kaya kaya giderdik, ama sapı birleşme yerinden elimde kalırdı benim yaa fazla abanıyormuşum sanırım, kimsenin şikayeti çıkmamış hee çok ufakken kırmızıydı, sadece rengini hatırlıyorum sonra bej rengiydi, ama kırmız daha güzeldi be ya

ay ayaklı o dikiş makinesi olur da oynanmaz mı, kimse yokken şakkıdı şakkıdı akıllıyız ya, sonra tabii annem makineyi açıp iğnenin kırılmış olduğunu görünce off allahım derdi sabırlı annem benimmmm

çevirmeli telefonlar ay ufacık parmaklarla da ne kadar güç gerektirirdi numaraları çevirmesi, yeşildi bizimki hatırlıyorum ama o çemberin geri giderken ve çın çın çıkardığı ses kulaklarımda hala düşününce

mobilyayla alakası olmayan rengarenk halılar

ama onlardı esas halı yaa, ne sağlamdılar, kolay mı el dokuması, onların üzerindeki motifleri hep bir şeylere benzetmeye çalışır, hikaye okumaya çalışırdım bir de kare, yuvarlak benzeri desenlerde çok ufakken seksek oynardım ayağım sığdığı sürece

"GırGır giren eve dırdır girmez", firmanın o yıllarda kullandığı bir reklam sloganıymış

dağıldımmmm tabii kadınların çok zamanını aldığı için herhalde

bende çıkıyorum kızlar,öpüldünüz...

yok balcım en zengin yorgun muş :) parkeli ev başka kimsede çıkmadı

hee para bende su gibin ay ne zenginmişiz zamanında

patik evt ben kestirdim :))
saçlar dalgalı benim mok gibi olmuştum :)

heh tam patik'e diyecektim ki benim saçlarla uyamazdı o model o yüzden kestirmedim, bi sazan çıkmış meğer

efsun nan ne kötüsün sen
babanesi bakçek diye bile bile yaramaz doğurcak :)))
)

heee, siparişle yaramaz doğuracak

hiiiiş bu arada gerçekten oğlum olursa efe koyucaz ismini

tanıdığım, bildiğim 4. efe olacak, 2si bebek 1 tanesi fenaydııı çook, arkadaşım da efe koayarken çok yaramaz olduklarından korktu, ama zeki de oluyor keretalar diyordu ve de çok istiyordu.

bence akıllı olduktan sonra yaramazlık sorun olmamalı, ama yaşıtı çok efe olacağı kesin genelde 2 isim koyuyorlar efe lere bugünlerde, siz tek mi koyacaksınız? belki o zaman farklı olur diğerlerinden ne olursa olsun sağlıkla doğsun, büyüsün gerisi boooşşş

öldüm bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…