Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla bana kuru sıkıda deseler ben tedirgin olurum boswercim sanırım böcükte zaten çok korkuyor

Ay benimde efe isimli akıllı bi oğlum olur inşallah teyzeleri kız olsa çok iyi olurdu ama sağlıklı olsunda 7 ocakta kesinleşecek

amin efsun bizmde var efemiz burda akrabamın oğlu kreşe gidiyor sabah akşam babasıyla geldiğim için oda bizle arabasıyla.inanılmaz derecede bi zekaya sahip ama bi okadarda
inat,sinirli,tepkili,yaramaz
bidaha düşün derim
akşamları dönüşte babası alıyor şirkete getiriyo zati merdivenlerden bağırıyo eiiiii die bana

Brck başka isim gelmiyoki aklıma eşimle orta bulabildiğimiz tek isim bu çınar dedim eşim istemedi

anaaa böcük çaktım olayı walla kuru sıkıda olsa yüzü soğuk oluyoo şeytan doldurur derler şu erkeklerin şiddete eğilimleride beni öldürüyoo

zaten eve giren hırsız herşeyi göze almış demektir bende çok korkarım walla hep destek tam destek böcük arkandayım

valla bana kuru sıkıda deseler ben tedirgin olurum boswercim sanırım böcükte zaten çok korkuyor

Tedirgin olunurda bu derece değil yani..

Sanırım lise çağlarımdı.Evde kuru sıkı değilde gerçek tabancaya çok benzeyen bir tabanca vardı.Hani küçük boncuklar fırlatanlardan.

Bir gece su içmek için mutfağa gittim.Balkonda kıvırcık saçlı bir adam var.Babamda kıvırcık saçlı ama duyuyorum sesini horluyor.Ablamı kaldırdım dedim balkonda biri var.Aldım o silahı elime ben önde ablam arkada.Ablam ışığı yaktı ben perdeyi açtım.Meğer soba borusunun dirsek kısmıymış..
O an o silah gerçek değildi ama çok güven vermişti bana.Karşıma gerçekten adam çıksaydı ne olurdu bilinmez ama en azından korkuturdu..

Gerçeğiyle çok kıyaslamamak lazım bence..

Ama ne olursa olsun böcüğün eşi çok hatalı.Ama yine diyorum en azından kurusıkı olduğunu böcüğe söyleseydi böcükde bu kadar tedirgin olmazdı.

tabi boswer haklısın ama böcüğün eşinde ondan var yarın öbür gün bişi olur allah korusun karşısındaki adamın silahı gerçekmidir bilemezsin.düşman almak çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…