anladım brck....mersü...
gülsün sağol cnm işllh onuda veririm
hayırlısı artık
desteğin için tekrar sağol cnmm
ay bi totomu koydum herkes toplandı
medzi totomu senin için koydum
:)) ıykkkbende eklım mıama öle bende saklama gızleme yok
hersey acık
ayyy canım çok sevindimmmm..allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..ne büyük heyecan ne büyük mutluluk değilmi:)topikte bebişler çoğalıyor,hadi hayırlısı..
hoşgeldin cnm,merak ettik seni ...şimdiden geçmiş olsun ,Allah yardımcısı olsun..ben geldimmm kızlar..nasılsınız bakalım??
bende ilk öyle sandım ,soralı bayaa olmuştu dalmışımbende patik neyin Şokunda diye düşünüyorum.ŞOK marketmiş
okinetten bak canım şubelerine
hoşgeldin bublee
neysem biricik açıklamış..bnmkine nerede desem hemn şurada der bi dünya gideriz ondan dedimbişi anlamdım patik nası benzinle kara geççeniz??
brck nan zayıfsın anladık
ben sevmem öle zayıfları
sıska :)))
löp löp et olcek
kalçalar cenıfırım gibi olcek :))
brck sormam belli hava atçan
hee deli eklede misafirler tavan yapsın :)bende eklım mıama öle bende saklama gızleme yok
hersey acık
ben var mıyım oı güven listesindeegüvendiğim insanlarla konuşuyorum burda msn dede güvendiğim insanlar ekli zaten...
birkaç ay önce bu topicte resim koymam konusunda çok ısrar edildi.Bide o dönem şüphelenme gibi durumlarda olmuştu.5 dakikalığına ekledim kaldırdım.Ertesi gün topcte resmimi görmeyenler varmış.Bir arkadaşta aynen şunu yazmış ben resimi kopyalamıştım yapıştırayım.Bunun bir mantığı yok ne düşünceyle resmim kopyalandı.Ben o yüzden saniyelik bile eklemem resim
Ayyy çikolata demeyin bana,
bu aralar yine çok yiyorum,yalnız
Milka nın tam bademli çikolatasını şiddetle öneririm,
manyakkk birşey,yedikçe yiyesi geliyor insanın yani Ezgi'nin ve benim... :82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?