Maşallah, onlarıda onaylasaymış zaten izdiham yaşanımıştı KK dakazen üyeliğini onaylamayan 4.500 kişimi 45.000 kişimi ne var dedi patik
kazen üyeliğini onaylamayan 4.500 kişimi 45.000 kişimi ne var dedi patik
iyi olur ama çok konuşursunuzSen çaldır o arar
Songül kazen hediye yollamış sanada tebrikleerr
zengün demek :)
zengün demek :)
valla ben pek gülemedim.Çok sinirlendim.Mantığı yoktu bu işin sonuçta.
ne demişim beeekelebek sende ne isim veriyon hemen be
protokol için canım hem bide artık babam ismiyle değil ünvanıyla anılır oldu onun için
eti stick olan mı ilk çıktığı zmn eşimle hep yerdik..
bence medzilla baktı herkes onu merak ediyor.Hatta kazene şikayet bile edildi.Eğlencesine giriyordur bu topice.Kıllık bi yerde
bacım senden zarar gelmez sen bu topiğin biriciğisin
Arkadaş listem görsün sadece dedim bu topikten başka kimse yok
anammm şaka ediyom duyhas heee bide hakkaten aramızdan biri arar sonra kabak bana patlarmış
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, Rabbim şifa versin.slm kızlarrrrrrrrr
ne ka oldu görüşmeyeli be
bu hücrenin kafasını kırmak lazım....pc. ye oyun yükleme sevdasına pc.yi çökertiyor....
bir kaç kez annemlerden giriş yaptım yazayım diye birşeyle çıktı arada kaynadı yazamadım....
hımmmm babamın ayağında ki problemden bahsetmiş miydim daha önce işte o durum birde bu aralar canımız sıktı....durup dururken yine ayak bileğinin hizasında kıpkırmızı oluyor ve şişiyor....nedenini anlayamamışlar ve sürekli cildiye üzerine yormuşlardı ama artık kalp damar cerrahiye yönlendirildi....bakalım bugün yeniden gittiler dr.a akşama tekrar arayacağım ne yaptılar diye...
siz de değişiklik var mı???
iyisiniz değil mi???
Kazen mesajlarında beni takip edin yazmıştı,
10.yaş etkinlikleri için ne isteyeceğini
hangi topicde isteyeceğini ancak onu takip ederek bulabilecektim.
bende takip ettim,günlüğe yazmış hemde,
sorusunu yerine getirdim ve 3.kişi oldum.
Teşekkür ederim tatlım...
slm kızlarrrrrrrrr
ne ka oldu görüşmeyeli be
bu hücrenin kafasını kırmak lazım....pc. ye oyun yükleme sevdasına pc.yi çökertiyor....
bir kaç kez annemlerden giriş yaptım yazayım diye birşeyle çıktı arada kaynadı yazamadım....
hımmmm babamın ayağında ki problemden bahsetmiş miydim daha önce işte o durum birde bu aralar canımız sıktı....durup dururken yine ayak bileğinin hizasında kıpkırmızı oluyor ve şişiyor....nedenini anlayamamışlar ve sürekli cildiye üzerine yormuşlardı ama artık kalp damar cerrahiye yönlendirildi....bakalım bugün yeniden gittiler dr.a akşama tekrar arayacağım ne yaptılar diye...
siz de değişiklik var mı???
iyisiniz değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?