Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bezelyemi yaptım, pilavım ocakta (kabuklu pirinçten)

songülcüm test sonuçlarını aldın hepsi çok iyi çıkmıştır umarım

şu anda işler bu kadar durgunken kafayı yemiyorsam, gece gündüz çalışırken kenara attıklarım sayesindedir, çok şükür.

böcükkk, beyazfırın mı dedinnnnnnn ay minnak poğaçalardı vardı onların hamuru dereotlu mu ıspanaklı mı ne olurdu, ay her şeyleri ayrı güzel onların :84::84:

töbe de yahu, düşme müşme, şakası bile kötü tabii kocan bakıcak diye istiyorsun di mi

ama mutfakta kavanoz çok eski yöntem yahu, ilk akla gelmez mi karıştırmak için

Of of en fakir ben varım galiba asgari ücretli elemanım ben :26::26::26::26:

duyhasçım, yazmışsın yenisin iş yerinde geçici bir de, unutmamalı ki kimse yüksekten başlamıyordur (istisnalar dışında) dilerim sen de yıllar geçtikçe daha iyi ve güvenli işlere kavuşursun.

balcım ne o küs müyüz yav, baktım hiç yazmamışın bana gözümden kaçmadıysa

brckim, annem, kardeşim, ben büyüdükçe kararanlardan çocukluk başka millet gibiyiz, gerçi kardeşimle ben güneşte yine o milletlere dönüyoruz da annem farklı, haa boyadan olabilir di mi

böcüşşş, ben de eskiden boyadım kaç defa sonra sen gibi düşünmeye başladım 6-7 yıldır boya değmedi, beyazlar çoğalana kadar boyamayacağım sanırım, ama senin kocan ne o öyle boya boya erkek dediğin karısını olduğu halde en güzel bulacak, ama boyamak isterse de tam destek olacak

hepiniz çok sağolun kızlar

balda baksın

onları silip düğün resimlerimi eklicem

bebişim bana benzesin istiyorum

efo evt mşllh bende beğendim
ama kocan çirkinmi ki bebiş karışık olsun :)
bende bi arkadaşıma benzettim ünlüye değil :))

brck yorum süper koptum..

kelebekim
bende sana hastayıım wallaaaa

brck yorumuna koptum heryerinden para akıyo ne demek kıı gözlerimde dolar işaretimi gördüüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…