bende özledim valla sizlerle sohbet etmeyi ama az kaldı hadi bu günü de atlatırsam sırtım yere gelmez:)))
bende senin face bakıom gesmelerdeyiss albümüne arada:)
eşinle ne kadar benziosunuz yaaaa ama eşiyle benzeyen mutlu olurmuş benim gibi
allah mutluluğukmuza mutluluk katsın anaaaaam
böcük diziler ne alemde kıssssss
5 yıldır çalışıyorum bu şirkette.3. yılımda şirket el değiştirdi.İlk 3 yıldaki patron saolsun zamları %3-4-5 civarlarında yapıyordu hep.Şirket el değiştirirken başka bir şirketle birleşmede oldu.Aynı pozisyonda çalıştığım diğer şirketteki arkadaşlarım benden fazla maaş alıyorlardı.Dediler seninkinide düzenliyecez malesef sözlerinde durmadılar sadece göz boyama için onlara 10 lira zam yapıldıysa bana 12 lira yaptılar.Yeni elemanlarada benden fazla maaş verildi.Hatta bazıları nerdeyse benm 2 katım.Bu yıl şöyle bir karar aldım.Zammım beklediğim gibi olmazsa işi bırakıcam.İş bulmayı beklemeden.Evlilikten dolayıda alacağım tazminat var.Onunla tüm borçlarımızı kapatırız.Evde kira değil eşimin maaşıyla geçiniriz.İş bulmam çok zor değil benim.2-3 ay hem dinlenmiş olurum evde.Hemde kafam rahat olur diyorum.Bakalım uyguluyabilecekmiyim
Rabbim bu güzel günde KELLERE SAÇ, Fanatiğe Maç, Züğürde Para, İşsize İş, Dişsize Diş, Olmayana Çocu...k,Üşüyene Gocuk, Kolaya Buz,
Yemeğe tuz, Nazara Hoca, evde kalmışa koca nasip etsin (amin):)[
hayrlısı olsun cnm tabıkı cok haklısın ama ben olsam iş bulmadan cıkmazdım hee ben çalışmaya alışkan bı ınsanım 2. gün sıkılırdım ama sen dınlenmek ıstıyorsan en doğru kararı sen verırsınn tatlm
gunaydın nurdancım hoşgeldinnn biz iyiyiz ben özledim seni sen iyimisin
boşwer hakkında hayırlısı eğer eşinin maaşı evi geçindirebiliyosa dinlen derim bende.keşke bendede öyle bi şans olsa biraz dinlenebilsem...
bi pazar günü evdeyim...senede 1 hafta tatilim var...
nurdan sen yokken medzillayla avunduk
:)) herkes öyle diyor canım... çok beziyormuşuzz.....bende özledim valla sizlerle sohbet etmeyi ama az kaldı hadi bu günü de atlatırsam sırtım yere gelmez:)))
boşwer hakkında hayırlısı eğer eşinin maaşı evi geçindirebiliyosa dinlen derim bende.keşke bendede öyle bi şans olsa biraz dinlenebilsem...
bi pazar günü evdeyim...senede 1 hafta tatilim var...
nurdan sen yokken medzillayla avunduk
Dün bir karar aldım bakalım uygulayacakmıyım
bende özledim valla sizlerle sohbet etmeyi ama az kaldı hadi bu günü de atlatırsam sırtım yere gelmez:)))
5 yıldır çalışıyorum bu şirkette.3. yılımda şirket el değiştirdi.İlk 3 yıldaki patron saolsun zamları %3-4-5 civarlarında yapıyordu hep.Şirket el değiştirirken başka bir şirketle birleşmede oldu.Aynı pozisyonda çalıştığım diğer şirketteki arkadaşlarım benden fazla maaş alıyorlardı.Dediler seninkinide düzenliyecez malesef sözlerinde durmadılar sadece göz boyama için onlara 10 lira zam yapıldıysa bana 12 lira yaptılar.Yeni elemanlarada benden fazla maaş verildi.Hatta bazıları nerdeyse benm 2 katım.Bu yıl şöyle bir karar aldım.Zammım beklediğim gibi olmazsa işi bırakıcam.İş bulmayı beklemeden.Evlilikten dolayıda alacağım tazminat var.Onunla tüm borçlarımızı kapatırız.Evde kira değil eşimin maaşıyla geçiniriz.İş bulmam çok zor değil benim.2-3 ay hem dinlenmiş olurum evde.Hemde kafam rahat olur diyorum.Bakalım uyguluyabilecekmiyim
aminnnnnnnnRabbim bu güzel günde KELLERE SAÇ, Fanatiğe Maç, Züğürde Para, İşsize İş, Dişsize Diş, Olmayana Çocu...k,Üşüyene Gocuk, Kolaya Buz,
Yemeğe tuz, Nazara Hoca, evde kalmışa koca nasip etsin (amin):)[
:)) herkes öyle diyor canım... çok beziyormuşuzz.....
amin canım benim.... aminnnnnnnnnnnnnnn:)
bosercim... eğer sorunların varsa kesinlikle evlilik olayını kullanarak ayrıl.... bu senin için çok iyi bir şans.... umarım hayırlıısı olur hakkında..
hımmmm eğer eşinin maaşıyla geçineceksen sen bilirisin ama olmazsa iş bulmadan çıkma derim cnmm
hakkında hayırlısı olsun
artı evliliğinin 1 yılı dolmadıysa
işden kendinde çıksan yasal olarak tazminat hakkın doğuyo
çok sorun ederler paranı vermek istemezlerse eşim çalıştırmıyo ne
sana kağıt imzalatırlarsa altına bu notu kesin düş emi cnmaminnnnnnnn
öyle bi kıyak yaparlarmı sence boşver?
kaç senedir ordaydın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?