Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Rabbim bu güzel günde KELLERE SAÇ, Fanatiğe Maç, Züğürde Para, İşsize İş, Dişsize Diş, Olmayana Çocu...k,Üşüyene Gocuk, Kolaya Buz,
Yemeğe tuz, Nazara Hoca, evde kalmışa koca nasip etsin (amin):) [

kocemle küstüm sen bılmın sanırım
baktım adam 4 gün oldu düz duvara tırmancek
sevaptır dedım akşamcektım hemde baya uzun oldu bee fınal gıbım

hayrlısı olsun cnm tabıkı cok haklısın ama ben olsam iş bulmadan cıkmazdım hee ben çalışmaya alışkan bı ınsanım 2. gün sıkılırdım ama sen dınlenmek ıstıyorsan en doğru kararı sen verırsınn tatlm

bu şirkette çok yıprandım.Artık bazı insanlara tahammülüm kalmadı.Oyüzden dinlenmek istiyorum.Bakalım şuanki kararım böyle fikrim değişirmi bilmiyorum ilerki zamanlarda.

boşwer hakkında hayırlısı eğer eşinin maaşı evi geçindirebiliyosa dinlen derim bende.keşke bendede öyle bi şans olsa biraz dinlenebilsem...
bi pazar günü evdeyim...senede 1 hafta tatilim var...

nurdan sen yokken medzillayla avunduk

her zaman arkamda birilerini bırakırım ben ortam boş kalmasın

:)) herkes öyle diyor canım... çok beziyormuşuzz.....
amin canım benim.... aminnnnnnnnnnnnnnn:)

bosercim...
eğer sorunların varsa kesinlikle evlilik olayını kullanarak ayrıl.... bu senin için çok iyi bir şans.... umarım hayırlıısı olur hakkında..

nurdancım allah yüzünü kara çıkarmaz inşallah.
medzillaya gelince daha üyeliğini aktivite etmediği için mormuş saf.hoşuna gidio demekki o renk:90:

Son düzenleme:

Saolasın canım.Tüm borçlarımızı kapattıktan sonra eşimin maaşı çok rahat yeter.

günaydın herkee gribal bi enfeksiyon içindeyim ve acayip boğaz ağrım var...tüm cuma dualarına amin

ama bazılarından alıntı yapamadım :97:aklımda olanları sölicem

Dün bir karar aldım bakalım uygulayacakmıyım

meraak ettimmmm :81:

özledimm kuşuöööööö
sen ve eşin benziyomuuuu maşşallak kardeş gibisiniz

hımmmm eğer eşinin maaşıyla geçineceksen sen bilirisin ama olmazsa iş bulmadan çıkma derim cnmm

hakkında hayırlısı olsun

artı evliliğinin 1 yılı dolmadıysa
işden kendinde çıksan yasal olarak tazminat hakkın doğuyo
çok sorun ederler paranı vermek istemezlerse eşim çalıştırmıyo ne
sana kağıt imzalatırlarsa altına bu notu kesin düş emi cnm
aminnnnnnnn

bu arada patikcim sanada geçmiş olsunnn
gardaşım benim bende hasta oldum
senden mi geçdi nan yoksa sanal yoldan

Saolasın canım.Şimdiye kadar tazminatım içerde kalmasın diye ayrılamıyordum.O yüzden bu şansı değerlendirmek istiyorum

Tazminat konusunda problem yaşıyacağımı sanmıyorum.İşsizlik maaşı almak için onların çıkarması gerekiyor.Bu konudada konuşmayı düşünüyorum.Öyle olursa 10 ay maaş var bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…