Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hakında hayırlısı olsun balım iyi düşündünmü

Tazminat konusunda problem yaşıyacağımı sanmıyorum.İşsizlik maaşı almak için onların çıkarması gerekiyor.Bu konudada konuşmayı düşünüyorum.Öyle olursa 10 ay maaş var bide.

Kelebek bu cevap sanaydı hatta senden alıntı yapmışım iyi bak canım.Ben öyle bana yazılan bişeyi yorumsuz bırakmam:76:

saol cnm :2: sanada geçmiş olsun..
patik geçmiş olsun kuzum

herkese günaydın...

patikçim geşmiş olsun canım....dikkat et kendinee...

h geldın cnm özldık senı
en kısa zamanda beklıyoruz

gecmıs ossun

geçmiş olsun canım songül ablam olsaydı sana neler yapman gerekeni söylerdi

saol cnm evet söylerdi,bitki çaylarım var onları içicem..vitamin felan..

Saolasın canım.Düşündüm canım.Şubatın 5'ine kadar zamanım var bu sürede çok daha iyi düşünürüm.

bebek de düşünüyorsan kendi çocuğuna kendin bakmak evde olmak gibi güzel şey yok eğer şartların uyuyorsa karar verdiysen hayırlı olsun inşallah senin için iyi olanı olur

mandalina konu açmışın cnm hayırlı olsun
akşam eve gitmeden bime gittim hamburger köftesi hamburger ekmeği aldım patates kızarttım öle fas food yidik :90:

bebek de düşünüyorsan kendi çocuğuna kendin bakmak evde olmak gibi güzel şey yok eğer şartların uyuyorsa karar verdiysen hayırlı olsun inşallah senin için iyi olanı olur

en fazla birkaç ay evde durabilirim canım.İşe girip araba almayı düşünüyoruz.Aslında eşimin babası araları iyi değildi diye düğünü sadece bir bilezikle kapattı.Şimdi barıştılar.Araba alsaya bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…