Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Biricik canım arkadaşının başı sağolsun.
Rabbim geride kalanlara sabır versin

neyse allah sabır versin ailesine dicek bişiyimiz yok kızlar..
değişelim konuyu ölümde doğumda bizler için
nefes aldığımız her an şükretmek gerek aslında..

patik bende mum aldım cnm mutfakta sigara kokusunu çeker die.
panduflar hayvan ayağı gibiydi onnardanmı aldın hoşuma gitmedi benim o ya..inekli falan yoktu.resmen pençeli ayaktı
sıvı deterjan aldım bi siyahlara bi yünlüler için 3.650 di
bulursam gene alıcam 1-2 tane daha atıcam kenara
bide leke çıkarıcı vardı ondan aldım

Son düzenleme:
Geçenlerde birine cv vermiştim bi fabrika için şartları iyi demişti.
Çok iyi bi fabrika L.v.r Fabrikanın adı.
Neyse cuma günü aradılar yarın 9 da şu durakta buluşalım fabrikaya götürücez sizi diye.
Görüşme için tamam dedim sevndim.
Bi arkadaşı da aldımyanıma sabah gittik durakta bekliyoruz.
Saat10 oldu kimse yok.
Özkan bey diye biri beni arayan bende sanıyorum insan kaynaklarından biri takım elbiseli biri gelcek diye.
Bide bi sürü kız var yanımızda onlarıda aramış.
Neyse kızlardan öğrendimki o benim sandığım fabrika değilmiş isim benzerliği varmış.
Neyse geldi bu özkan denilen şahıs bildiğiniz zibidi deri ceketli ağzında sigara 25 yaşlarında biri.
Neyse bi minibüs getirmiş buyrun bayanlar dedi.
Bindik bekliyoruz minibüsün içinde.
bi kaç kızın 3. görüşmesiymiş iş için, onlarla muhabbet ediyor bu özkan denilen adam, langur lungur konuşmalar.
Yok daha önce sizinle götürdüğüm kırıklar vardı ya onları almışlar işe falan diye konuşuyor.
Her konuşmada ben şoklanıyorum ama.
Kızlar deiler ki önce bizi herekede bi villaya götürcekler orda bi adam var onu referans yazdırcaklar, ordan da sevrvisle fabrikaya gidicez.
Ben şoklanıyorum ama her öğrendiğim şeye.
Neyse çok tedirginiz biz arkadaşla ama.
Çıktık yola gidiyoruz, özkan denilen adam demezsin mi herkes 5 er lira çıkarsın, şaka yapıyo zannettim, kızlar dedi ne parası yol parası oha dedi herkes.
Bende dedim bizim üzerimizden kim pirim yapıyorsa o versin dedim. ama verdim bi kere parayı.
Neyse herekeye geldik o villanın önüne, dedim arkadaşa yürü gidiyoruz.
Nereye falan dedi adam size kolay gelsindedim bindik otobüse eve geldik.
Olum ne seviyesiz insanlar var yaa!
Bakalım bu akşam başka bi yere gidicem iş görüşmesine

ooo nüfüs kalabalıklaşmış artık daha çok çalışmanız gerek siz dışarda onlar içerde :))

naparsın zenginlik böle bişey
kendimden çok çalışanlarımı düşünüyorum :)

burda yanımda şarkadaşım abinin hanımı ölmüş kanserdi ameliat ettiler 2 gün önce ölmüş beni aradı söyledi şok ldum kapadı hemen offf

Allah kalanlara sabır versin
mekanı cennet olsun işllhh
adı batsın bu hastalığın yaa

ooo hayırlı olsun..bol bol emir yağdır orayıda sil,burayıda

Allah yardımcıları olsun (

ya ben alt tabakadan varoldum yapamıyorum emir filan
silermisin yalarmısın camları diyorum
çöpleri toplarmısın :))

sel ne insanlar var gerçekten iş görüşmelerinde kendini çok iyi bi firma gibi gösterim tuzağa düşürmek isteyenlerler dolu ama baştan sizi alıcaz dediğinde ben olsam kabul etmezdim ben siz adresi verin ben gelirim deseydin keşke

Sel şok oldum nasıl bir işmiş yahu o..
Sen benim o an yaşadığım şoku bi görseydin.
Öyle seviyesiz bi olay yaşamadım ben yaaa.
Yani ben şimdiki çalıştığım yerin giriş kapısının önünde bulundurmam o tipi adam bana iş ayarlicakmış.
Defolsun bee

Dediğim gibi ben Lever'in fabrkası sanıyordum ki oraya da girmek kolay değil burda.
Ondan güvenim tamdı, birde fabrika bize uzak hani servis faln gelicek sanıyorum.
Olayın farkına varınca şoklandım lever falanda değilmiş zaten

ben o otobuse bıle bnmezdım
ne cesaret sızınkı laa
korktum okurkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…