organiğin dediği kampanyalı finish tabletten aldım 54x2 25 tl..şoktan
bimden de panduf aldım 7 tl ye :)
çerezliklerden yoktu
biricik bimin o siyahlar için deterjanı güzel mi ???
ooo nüfüs kalabalıklaşmış artık daha çok çalışmanız gerek siz dışarda onlar içerde :))
burda yanımda şarkadaşım abinin hanımı ölmüş kanserdi ameliat ettiler 2 gün önce ölmüş beni aradı söyledi şok ldum kapadı hemen offf
ooo hayırlı olsun..bol bol emir yağdırorayıda sil,burayıda
Allah yardımcıları olsun(
Eki Görüntüle 119668
bunu aldım bimden 7 tl...
bunun eşşeklisi var bende onu 30 tl mi neydi o civarlarda almıştım,pek farkı yok kalite bakımından..
Sen benim o an yaşadığım şoku bi görseydin.Sel şok oldum nasıl bir işmiş yahu o..
Dediğim gibi ben Lever'in fabrkası sanıyordum ki oraya da girmek kolay değil burda.sel ne insanlar var gerçekten iş görüşmelerinde kendini çok iyi bi firma gibi gösterim tuzağa düşürmek isteyenlerler dolu ama baştan sizi alıcaz dediğinde ben olsam kabul etmezdim ben siz adresi verin ben gelirim deseydin keşke
Geçenlerde birine cv vermiştim bi fabrika için şartları iyi demişti.
Çok iyi bi fabrika L.v.r Fabrikanın adı.
Neyse cuma günü aradılar yarın 9 da şu durakta buluşalım fabrikaya götürücez sizi diye.
Görüşme için tamam dedim sevndim.
Bi arkadaşı da aldımyanıma sabah gittik durakta bekliyoruz.
Saat10 oldu kimse yok.
Özkan bey diye biri beni arayan bende sanıyorum insan kaynaklarından biri takım elbiseli biri gelcek diye.
Bide bi sürü kız var yanımızda onlarıda aramış.
Neyse kızlardan öğrendimki o benim sandığım fabrika değilmiş isim benzerliği varmış.
Neyse geldi bu özkan denilen şahıs bildiğiniz zibidi deri ceketli ağzında sigara 25 yaşlarında biri.
Neyse bi minibüs getirmiş buyrun bayanlar dedi.
Bindik bekliyoruz minibüsün içinde.
bi kaç kızın 3. görüşmesiymiş iş için, onlarla muhabbet ediyor bu özkan denilen adam, langur lungur konuşmalar.
Yok daha önce sizinle götürdüğüm kırıklar vardı ya onları almışlar işe falan diye konuşuyor.
Her konuşmada ben şoklanıyorum ama.
Kızlar deiler ki önce bizi herekede bi villaya götürcekler orda bi adam var onu referans yazdırcaklar, ordan da sevrvisle fabrikaya gidicez.
Ben şoklanıyorum ama her öğrendiğim şeye.
Neyse çok tedirginiz biz arkadaşla ama.
Çıktık yola gidiyoruz, özkan denilen adam demezsin mi herkes 5 er lira çıkarsın, şaka yapıyo zannettim, kızlar dedi ne parası yol parası oha dedi herkes.
Bende dedim bizim üzerimizden kim pirim yapıyorsa o versin dedim. ama verdim bi kere parayı.
Neyse herekeye geldik o villanın önüne, dedim arkadaşa yürü gidiyoruz.
Nereye falan dedi adam size kolay gelsindedim bindik otobüse eve geldik.
Olum ne seviyesiz insanlar var yaa!
Bakalım bu akşam başka bi yere gidicem iş görüşmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?