- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
organiğin dediği kampanyalı finish tabletten aldım 54x2 25 tl..şoktan
bimden de panduf aldım 7 tl ye :)
çerezliklerden yoktu
Ne blim len dedik gidelim baklaım neresi burası, zaten villayı bindikten sonra öğrendik.ben o otobuse bıle bnmezdım
ne cesaret sızınkı laa
korktum okurkenn
Bize yakın 2 Bim var.Benim evin yakınlarında bim yok o yüzden sinir oluyorum bimin bi çok ürünü güzel oluyoo
Benim evin yakınlarında bim yok o yüzden sinir oluyorum bimin bi çok ürünü güzel oluyoo
Ne blim len dedik gidelim baklaım neresi burası, zaten villayı bindikten sonra öğrendik.
Bide 10 kişiydik ondan herhalde
yok cnm klasikte var bnm çok..patiğim senin tarzın değil sanırım ondan beğenmedin
ben klasik giyinmeyide seviyorum
niye beğenmedin yaaaa
böcük nan sır gibi saklıyon hem hediyeni hem süprisini
bozmayız de hele
Canım bende hep eşimle giderdim şimdiye kadar bu sefer yanımda arkadşa olunca dedik eşime sen git bekleme durakta yanımızda.Ben her iş görüşmesine ya annemle giderdim ya da babamlaBikere annemi taktım koluma gittik iş görüşmesine sigortacılıktı bi gittik bir bayan mini etek falan giymiş patronlar yolda gelecek dedi bizi bıraktı bekleme odasına başladı fön çekmeye anne dedim gidelim annemde çaktı bişiler kalktık.kalktığımızı görünce başvuru formu verdi bende aldım orada ücret ne kadar isityorsunuz diyodu yazım 3.000 sonra vın kaçtık iyiki annemle gittim yoksa altıma ıçardım :18::18::18::18: Sonra bu olaydan sonra babamla gitmiştim
Haklsıın böcük bu akşamkine eşimle gidicem zaten.kötü yola düşün cok bu yolla aman dıkkat et ve eşinle gt yada gtcen yerı ı seç
korktumda öğüt verım dınle haa
böcük 5 yeğen mi..maşallah..
bizde 1 tane ama ben karar veremedim..annesi beğenmez felan..oyuncak alıyorum kıyafet almıyorum pek..
kendime aldım o yüzden sadici :)) 38 numara kalmış ama oda oldu..36 giyiyorum normalde..
Canım bende hep eşimle giderdim şimdiye kadar bu sefer yanımda arkadşa olunca dedik eşime sen git bekleme durakta yanımızda.
Çok bekledik çünkü1 saatten sonra eşim gitti sonra biz tek bekledik.
Ne bilim böle olcaanı.
Haklsıın böcük bu akşamkine eşimle gidicem zaten.
Buda sigortacı bakalım ne çıkcak.
Evime çok yakın o çekiyo beni bunda
bende beğenmedim pek bal
ay böcük kızmada aklıma bişi geldi
eşinin süprizi kuru sıkıyı çıkarım havaya ateş etcek bence
hayrlı olsun cnm bak benımkı cok uzak ama ı işim senınde ıyı olsunda ısterse uzak olsun
dıyelım
yok len nıe kızımm
valla alcam pastayı suratına yer
ömrumce donumla yatar
ayy aklıma getrme sende gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?