Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Tabi canım kesinlikle haklısın.
Kimseye güvenemiyor insan öye kötü ki bu devir.
Rabbim korusun valla.
Diyorum alsalar götürselerdi bizi böbrekleirmizi alsalar veya dilim var mıyor başka şeyler.
Allah korudu canım yaaa.

g.dan bi ilçenin adı yani sen orda otuyosun demek istemiş brck bakırköy gibi yanlışsam brck düzeltsin

Ya kızlar pasaklının eski mesajlarına baktımda fizik tedavi falan demiş ne tedavisi bişi mi oldu ki

kelebekim moralini bozma adetini bekle ben çevremdekilerede hep soylüyorum asla adetiniz geçmeden üstelik bi hafta geçmeden test yapmayın ne olursa olsun üzülüyosunuz doktorlarda hep bu şekilde yönlendiriyo

civatalı üzülme hemen yaa
dedik sana yapma etme erken diye
abla sözü dinle
hem bak deneyimli kızlar ne diyo erken diyo hemen yelkenleri suya indirme
olur olur merk etme cnm

Olum senin patronda ne iyi adam yaaa, bana bak böcük senn iş yerinde araba kiralamada mı var benim bu akşam gideceğimde rent a car ve sigortada ondan soruyorum

ıyıdır sağolsıun

yok cnm bızım 9 aracımız var müşterıler madur olmasın dıe onların aracı yapılıncaya kadar verıoz
parasız yanı

kelebek cnm üzülmee adetini bekle bide bende yapmıştım biliyosun adetimden önce negatif çıkmıştı birazcık daha bekle tmm sakın üzülme ama

bugun lennnnnnnallan cezası okumadın mı bınkez dedım
musaıt olamda yazcam
he kendıımı vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…