Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güle güle gıy cnm
hoşlanıyorsan al tabısı ama yakından gör beğen tak öle al
bana patron alam sana dedı beğenemedımkı takmadığımdan sanırım
inş. kıslar kısmet diyelim napalımmm

h geldın hacı:82:

hoşbulduk sel, ne bilim duygusal günler geçiri...

tel.

tam sabahtan beri iç sıkıntılı bir gün geçerken gelen bir telefonla moduna geldimmm seviyom uleennnnn

sell, o yazdıkların son sayfada alıntıydı hani, bir yerden alıntı sandım sen yaşamışsın :18: iyi ki yanına bir arkadaşını almışsın. hiç böyle iş görüşmesine gitme duymamıştım neler neler göreceğiz daha, artık insanları nasıl dolandıracaklarını edeceklerini bilemiyorlar sanırım :18:

güle güle gıy cnm
hoşlanıyorsan al tabısı ama yakından gör beğen tak öle al
bana patron alam sana dedı beğenemedımkı takmadığımdan sanırım

h geldın hacı:82:
Olum senin patronda ne iyi adam yaaa, bana bak böcük senn iş yerinde araba kiralamada mı var benim bu akşam gideceğimde rent a car ve sigortada ondan soruyorum

Aynen, nerden yolsak insanları diye bakıyorlar.
dolmuşla gelin deseyde 1.5 lira onla gittik 5 lira mallar.
Aman başımın gözümün sadakası olsun yaa ya bişi yapsalardı bize

Aynen, nerden yolsak insanları diye bakıyorlar.
dolmuşla gelin deseyde 1.5 lira onla gittik 5 lira mallar.
Aman başımın gözümün sadakası olsun yaa ya bişi yapsalardı bize

yok canım o yol parasını kastetmedim zaten devamında kim bilir ne işler dönerdi, aracıyız yok bilmem ne maaşlara bile el sürebilirdi onlar eğer tabii işe soksaydılar insanları. yanında arkadaş olsa ne yazar tabii ki eğer kötü niyetli olsalardı herkes kız, minibüsü sürseler bi yere off offf. yoldan değil doğrudan yerine gitmek lazım demek ki iş görüşmelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…