Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çamaşırımı dışarıya asmıştım....doğru düzgün kurumamış....nemli hala,oysa güneş vardı
öğlen 13:00 te asmıştım....neyse şimdi peteklerin üzerine atıverdim....
eşim gelene kadar kurusa bari,adamın bütün eşofmanlarını yıkamıştım :))))

gidenlere iyi akşamlar.....
gelmiyorum derken bugün tüm gün buradaydım yahu....Allah'tan eşim mesaiye kalıyor da gece 22:00 de gelecek eve :))))

görümcem aradı şimdi....
pazar günü eşimin teyzelerinden biri eşiyle gelmek istiyormuş....
pöffff yaaa....cumartesi olsaydı ya....pazar günü yorulup hafta başı okula başlamak hiç iyi olmayacak...

balcım herşey sorun oluyor.....bu da sorun olurdu
başka türlü yansıtılırdı eşime....
o da senin ailen haftanın hangi günü olsa gelebiliyor benimkilere neden böyle dedin derdi....
ama şunu bilemiyor işte....benimkiler geldiğinde bana hiç zararları dokunmuyor ki aksine faydaları var....
hiç yorulmuyorum,annem girip mutfağıma ertesi günün yemeğini bile yapıyor...işte bu farkı anlayamaz eşim....anlamasını da beklemiyorum....
amannnnn ne zaman isterlerse gelsinler....uğraşamam hiç lafla sözle...

cnm ne yani önceden programın olsa bile erteliycenmi
sorun olursada yapsınlar
çokta taviz verme bence
eşin sana inanmazmı hem onların dolmuşunamı gelir??

gazete okumaya dalmışım pardon tatlım ya...
yok daha önce bir planımız olsa söylerdim
eşim o zaman birşey demezdi ama şimdi öyle bir durum olmadığı için sorun yaratabilir....

.) ozmn yapçak bişi yok
gelsinler boşver aradan çıksınlar :)

ben toplanıp çıkıyorum
kendine iyi bak cnm
herzamn gel böle ama....

:) kendimi tanıtıyım baari artık aranızdayım bayanlar
ankarayım, 7 aylık evliyim, sabah 9 akşam 6 mesaideyim klasik ankara bürokrasisinde yaşayıp gidiyoruz:) eve geldim yemek bulaşık anca oturabildim hürremi izliyorum

eşim görev nedeniyle yok iki haftadır annemle takılıyorum özledim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…