Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Evlenenler aşk gemisinden, sevgi sandalına atlarlar. Hayat okyanusunda bu bazılarına rotayı şaşırttırırken, bazıları da yeni yerler keşfettirir. Her dalgada daha da sıkı sıkı sarılan eşler, bir süre sonra birbirlerine o kadar bağlanırlar ki en kötü fırtınalardan bile en az hasarla kurtulmayı başarırlar. Zamanla hem sandallarına, hem de birbirlerine alışırlar. Aralarındaki bağ güçlendikçe sandalları daha da hızlı yol alır....
Umut rüzgarına yelken açınca, her şey çok daha hızlı gelişir.Bir süre sonra akıntılar size yol gösterir. Artık o büyük okyanus gözünüzü korkutmaz...
Bir kaç yıl sonra sandal büyütülür, düzen kurulur birilerinin eksiği hissedilir. Bu çok ciddi bir karardır. Ama en nihayetinde yeni bir tayfaya ihtiyaç vardır. Mürettebat ne kadar çok olursa herkes o kadar az hasar görür. Bu sandala kimileri aile, kimileriyse yuva der....
Ama bizim sandalımız mutluluk sandalı. Hayat okyanusunda; pusulası sevgiyi gösteren, beyaz yelkenli bir sandal… İlk olarak evlilik bağıyla bağlı iki kişiyle yola çıkan mutluluk sandalımız....
Bu sandala dışarıdan bakınca küçük gibi görünse de, içinde bir damla bile sevgi olan herkese yetecek kadar yer var. Sakın dalgalar korkutmasın sizi... Henüz sevginin ve sadakatin aşamadığı bir dalga ile karşılaşan olmadı.
Daha fazla geç kalmadan, sizde atlayın mutluluk sandalınıza......

BEN ÇOK SEVİYORUM AMA
hamillelikte düşük yapıyormuş arkadaşım sakın yeme dedi.yemeği bıraktım bebek düşündüğüm için

canım ilk aylar sakıncalı ama sonrasında zannetmem bişiy yapacağını ama yinede bilmiyorum
inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

inş cnm
maydanoz idrar yolunu söktürüyor ya erken doğuma falan sebep oluyor diolar bilmiyorum artık

akşam olsada eve gidip yatsam nedense saat 8 oldumu uykum geliyo zaten evdede cnm bişi yapmak istemiyo çok halsizim( sabahları yatakdan çok zor kalkıyorummm :97:

ay çok uykum var yaaa bu akşam 11 dedimmi yatıcam
tatlı getirmişler yedim iyice uykumu getirdi zamanda geçmiyor

akşam olsada eve gidip yatsam nedense saat 8 oldumu uykum geliyo zaten evdede cnm bişi yapmak istemiyo çok halsizim( sabahları yatakdan çok zor kalkıyorummm :97:

tembelleştin iyice şekerim
saat 8 de yatılırmı bee
fatmagül izlenmeden uyunurmu bu akşam
gıdım yemekte yok walla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…