Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ula ben bile evime koşa koşa gidiyomki evim evim güzel evim.insanın evi gibisi yookk.

shewallcım evin çok güzel cnm güle güle otur inşallah...
güzel bi gelin olmuşsun
ama çok sade gelinliğin ama asil duruyor.
koridorada benm gibi açık renk yolluk almışın ii halt etmişin:)

çok teşekkürler brck.
amanınn hata oldu dimi o. daha açık renkleri de vardıda bunu aldık. ama açık renkler daha güzelll
haksızlık buuuu :=)

ula ben bile evime koşa koşa gidiyomki evim evim güzel evim.insanın evi gibisi yookk.

nevgulum maşallah canım

Brck bencede kendin yap temizlikçilerin nereyi neyle sildikleri belli değil.yerleri sildiği bezle mutfak tezgahını silebilirler. Ben hafta sonu evde hiç temizlik yapmadım valla.cumartesi arkadaşım geldi.pazarda ben arkadaşın doğum gününe gittim.kaldı.pazar gün bide parmağımı kestim epey.ıslatmamam lazım.eşim sağolsun oturma odasındaki halıyı sildi mis gibi yaptı.mutfağınknide sil diyecektimde utandım.desemmiki.

ya ben sadece camlar ve seramikler için istiyodum gerisini ben yaparım ama bakalım kaç para isticek anneme sor didim

ekledim kızlar sizi,
bilmiyorum ben çalışıyorum 7 de evde olcam.
rahat ederse buyursun gelsin tabi.
ama ben gel yemek yap ona onu beklerse 8 i bulur akşam yemeği.

cnm evin çok güzel ve çok ferah güle güle otur cnm..
mutfağımızı çok benzettim ben ya dolaplar filan benziyo
evin planıda aynı sankim :))

eşinle bir ömür mutlu olsun cnm...

inş. evleneyim artık bu haster sona ersin yok başka çare

cnm benim kadr kimse hasret çekmemiştir heralde :) hemdeaynı yerde çalışıyorken...

merak etme o günlerde gelicekkkk

evlende gör bakalımmmmm

ya ben sadece camlar ve seramikler için istiyodum gerisini ben yaparım ama bakalım kaç para isticek anneme sor didim

ablam her ay alıyo 90 tl
evide kutu gibi
ben veremem sanırım okdr para...

hoşbuldum kızlar,

hastayım brck yaa atlatamadım hala burnumun kenarları yara oldu artık, evdeyken evden,işteyken işten çıkasım olmuyo bu ara hava soğuk boğazlarım yanıyo(

organik hoşgeldin şekerim..

bende yakalandım sonunda gripe ama mücadele ediyorum
hastayım deyip salmadım kendimi
aynı zamanda regl oldum
vitamin folik asit bide kan şurupları eklendi
duba gibi olcam ama olsun sağlıklı olayımda
sonra veririm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…