niye tehlikeliki brck??
çok kaynak koymam yaa
ılık su koyarımmm
benimkide beyaz çorbaya alerjisi var
salçasız yemek çorba sevmiyy
illa kırmızı olcakmış :))
tavuk 7 gün olsa yer çok seviyo..
civatalı işler yoğunmu???
bnm evimin m2 si 140bende bir kere 60 a bulmuştum bir kere geldi ikinciye ulaşamadım kadına malesef.Şimdi başka birini buldum 70 e ama evim küçük o yüzden 70 normal benim ev için.Normalde 80 den aşağı gelmiyor kadınlar.
valla cnm salıyor çekiyor eşimin bi kaç kazağı küçüldükazak programı falan yazmıor bende cnm hiç yünlülerde son uygulama dio oda 15 dk lık bişi yaa.ben 1 saate atıyorum.benim çıtçıtlı atletleriminde lastikleri fırlıyor içinden ne bilim çözemedim ben daha yaa bende atmamaya kazakları dün akşam karar verdim gibi.duruma göre bakıcam
annemin komşusu cnm yollıyım sanada:)
bende anlamadım ne var...çok geç okudum yazılanları ve cevap veremeden çıkmak durumunda kaldım..konu açılınca açıklıyım dedim..neyse..patiğim o olaydan haberim yok cnm
sanamı tepki göstermişler??
herkez merak ediyor soruyor tepki göstercek nevarki anlamadım...
bizde bazen öyle yapıyoruz cnm eşimde bende seviyoruz..zaten eşim peynir delisi hiç şikayet etmez..bazı akşamalr yemeğim olsada nedense kahvaltı gibi yapmak hoşuma gidiyo çay demliyorum kahvaltılık bazen patates kızartması ama artık kızartma yapmıyorum patatesde cnm istediyse fırında pişiriyorum
eşim bi patates kızartıyo offf
büyük küp küp yapıyo bol baharat atıyo
çok az yağda nar gibi oluyo
sonra bide sosisleri doğruyo içine
bol ketçap mayonez süperr
gelsin kilolar :))
patik anlamadım tatlım sen buzluğamı attın soğanla kavurupta?
yoksa sizde taze fasulyeyemi soğan konulmaz?
soğansız ne tadı olurki onun :26:
noldu cnm bnm neyin var..karnın ağrıyorsa sıcak su torbasını ayaklarına koy..patron gitsede sıcak su torbası almaya gidicem
evde karnıma koyucam
patikkk :92::92::92: nbr aybalammmmmm:92::92:
napıyım cnm o kadr uğraşmıştım,ayrıca taze fasulyeyi çok severim kış boyunca yiyemicez mi diyede düşünmüştüm ondan :)patiğim bende soğanını filan kavurup koydum tazeleri
ama tekrar yaparken azda olsa gene soğan salça kavurup öyle pişiriyorum
üzülcek şeymi bulamadın cnm bnmmmmm
bnm evimin m2 si 140
ama arkadaşım m2 ye göre gelmiyorlar dedi anlamadım :S sabitmiş ücretleri :)
organik kendim yapınca çok ağrım oluyor cnm hastalığımdan dolayı o kadar çalışıyorum birde ev işi gücü yetemiyorum yani artık... en azından ayda 1 dip köşe olsun istiyorum o bakımdan..
bal patatesi fırına atarken ben poşetliyorum yoksa hemen yanıyo ya :26:
evin biraz büyükmüş ama 100 yine de fazla 85-90 ideal senin evin için. Aynen bende 2-3 haftada bir gelsin istiyorum kendim yapıyorum biraz biraz ama şöyle dip bucak girsin .Zaten bir haftasonum var onda da kendime vakit ayırırım böylece zaten yemekti çamaşırdı vs deyince onlara bile zaman gidiyor hiç olmazsa derin temizliğe kadının gelmesi daha iyi.Önceden para biriktireyim diye uğraşırdım her şeyden kısmaya çalışırdım ama insanın canına yazık düşünüyorum gençliğimi sağlığımı tükettiğimde yastık altı yaptığım paraları kullanmaya fırsatım bile olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?