Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende bir kere 60 a bulmuştum bir kere geldi ikinciye ulaşamadım kadına malesef.Şimdi başka birini buldum 70 e ama evim küçük o yüzden 70 normal benim ev için.Normalde 80 den aşağı gelmiyor kadınlar.
bnm evimin m2 si 140
ama arkadaşım m2 ye göre gelmiyorlar dedi anlamadım :S sabitmiş ücretleri :)

organik kendim yapınca çok ağrım oluyor cnm hastalığımdan dolayı o kadar çalışıyorum birde ev işi gücü yetemiyorum yani artık... en azından ayda 1 dip köşe olsun istiyorum o bakımdan..

ya cnm benim programı var kazaklar için ama aynı renkte kazaklar çok olmuyor ki..
penyeler falan oluyorda..
kotlarıda kendini programına atabiliyorum hepsini birden yıkıyorum çünkü ama kazaklar öyle olmuyor maalesef renkleri karıştırsam nolur onada güvenemiyorum..mesela geçen kırmızı kazak vardı sadece 1 tane ..penyelerle atmadım..penye kuruyana kadar canı çıkmasın diye..

patiğim o olaydan haberim yok cnm
sanamı tepki göstermişler??
herkez merak ediyor soruyor tepki göstercek nevarki anlamadım...
bende anlamadım ne var...çok geç okudum yazılanları ve cevap veremeden çıkmak durumunda kaldım..konu açılınca açıklıyım dedim..neyse..
bazı akşamalr yemeğim olsada nedense kahvaltı gibi yapmak hoşuma gidiyo çay demliyorum kahvaltılık bazen patates kızartması ama artık kızartma yapmıyorum patatesde cnm istediyse fırında pişiriyorum
bizde bazen öyle yapıyoruz cnm eşimde bende seviyoruz..zaten eşim peynir delisi hiç şikayet etmez..

ayrıca aklıma gelmişiken söyliyim..yazın taze fasulye yapmıştım ama soğanınıda kavurmuştum sonra herkes soğan kokuyor koymasaydın demişti üzülmüştüm çok..hatta annemde koymuyormuş...
bende üzüldüğüm için açıp yemek istememiştim,geçen deneyelim dedi eşim..yedik hiç soğan falan kokmuyordu..çok lezizdii çok mutlu oldum :) boşuna üzülmüşüm :)

patiğim bende soğanını filan kavurup koydum tazeleri
ama tekrar yaparken azda olsa gene soğan salça kavurup öyle pişiriyorum
üzülcek şeymi bulamadın cnm bnmmmmm

eşim bi patates kızartıyo offf
büyük küp küp yapıyo bol baharat atıyo
çok az yağda nar gibi oluyo
sonra bide sosisleri doğruyo içine
bol ketçap mayonez süperr
gelsin kilolar :))

patik anlamadım tatlım sen buzluğamı attın soğanla kavurupta?
yoksa sizde taze fasulyeyemi soğan konulmaz?
soğansız ne tadı olurki onun :26:

eşim bi patates kızartıyo offf
büyük küp küp yapıyo bol baharat atıyo
çok az yağda nar gibi oluyo
sonra bide sosisleri doğruyo içine
bol ketçap mayonez süperr
gelsin kilolar :))

patik anlamadım tatlım sen buzluğamı attın soğanla kavurupta?
yoksa sizde taze fasulyeyemi soğan konulmaz?
soğansız ne tadı olurki onun :26:

yazdan koymuş
buzluğaa

nerenle okuyonn brckkkk

hakket patik üzülcek şeymi bulamadın, annem yaptı benim fasulyeyle rende domatesle hafif pişirip poşetlemiş.bende soğan kavurdum buzluktan çıkardım attım soğan yatağına çözülüncede biraz su koydum:))

balım yaa çok güzel oluyoda sonra da kilo alıyoz( keşke yiyip yiyip zayıf kalsam ya da kalsak

patron gitsede sıcak su torbası almaya gidicem
evde karnıma koyucam
noldu cnm bnm neyin var..karnın ağrıyorsa sıcak su torbasını ayaklarına koy..
çok iyi geliyor..evinde mutlaka bulundur zaten..bende 2 tane var :)

kasıklara koyulmaması gerekmiş diyorlar , ben bazen şu şekilde koyuyorum çok sıcak olmuyor ve de kalın kıyafetin üzerinden koyuyorum..yaz ise havluya sarıyorum su torbasını öyle koyuyorum..ılık su koyarsan bi işe yaramaz :)

patikkk :92::92::92: nbr aybalammmmmm:92::92:

patiğim bende soğanını filan kavurup koydum tazeleri
ama tekrar yaparken azda olsa gene soğan salça kavurup öyle pişiriyorum
üzülcek şeymi bulamadın cnm bnmmmmm
napıyım cnm o kadr uğraşmıştım,ayrıca taze fasulyeyi çok severim kış boyunca yiyemicez mi diyede düşünmüştüm ondan :)

evin biraz büyükmüş ama 100 yine de fazla 85-90 ideal senin evin için. Aynen bende 2-3 haftada bir gelsin istiyorum kendim yapıyorum biraz biraz ama şöyle dip bucak girsin .Zaten bir haftasonum var onda da kendime vakit ayırırım böylece zaten yemekti çamaşırdı vs deyince onlara bile zaman gidiyor hiç olmazsa derin temizliğe kadının gelmesi daha iyi.Önceden para biriktireyim diye uğraşırdım her şeyden kısmaya çalışırdım ama insanın canına yazık düşünüyorum gençliğimi sağlığımı tükettiğimde yastık altı yaptığım paraları kullanmaya fırsatım bile olmayacak.

aynı düşüncedeyim eylül..ölümlü dünya yani bugün varız belkide yarın yokuz ev-iş yaşamak bana göre hiç doğru değil..
ayrıca insanın psikolojisi için de yaşamak gezmek görmek eğlenmek en güzeli..
alt katımda bi abla var tanıdığım ona sorucam bakalım birde..

brck fırından kaynaklanıyo sanırım
benimki yakmıyo
sende en üste koyma cnm ve patatesleri kalın dil..

evt organik keşke almasak cnm...

patiğim boşa üzülmüşsün cnm bnmmm
bende öyle attım sorun yok..
evt alıcam sıcak su torbası ayaklarıma koyarım
anneciğim havluyu ütüyle ısıtır öyle koyardı göbişime
küçükkene :))

patik eve kadın geldiğinde yardım ediyormusun?
ben bi kere almıştım işte annem vardı ben işten gelene kadar annemde silmiş 1-2 camı
bal ben fanlı konumda çalıştırıyorum ondanda olabilirmi?

Son düzenleme:
bnm fırınımda problemli bir tek böreği güzel pişiriyor..
geçen gün arkadaşlar gelicek die cheese kek yapayım dedim...hemde otkerinki..hoş buda uğraştırıyor sözde hazır ama tarifi tutsun die onu aldım..neyse fırın etti içine bıraktı yani...
1 dilim bile yiyemedik zaten arkadaşlara hiiç çıkarmadım bile :)
aldığım malzeme ve harcadığım elektriğe sayarsam pastaneden alsaydım daha karlı çıkardım eminim...
geçen ki kurabiye ve kekimde vasat sonuçlar vermişti..
bir daha börek dışında bişi pişirmemeye karar verdim..
kendi evim olsun öle basit bir fırın almıcam kararlıyım ,çok çektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…