Sırasıyla inşallah hayırlısıyla nasip olur cnm (AMİN) .BEN 24 YAŞINDAYIM BEN EŞİM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM O 30 UNDA AMA BİZ BİR SENE BEKLİCEZ MADDİ YÖNDENHEM BEN ALLAHIM İLK ÖNCE ABLAMA VERSİN İSTİYORUM
BEN 24 YAŞINDAYIM BEN EŞİM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM O 30 UNDA AMA BİZ BİR SENE BEKLİCEZ MADDİ YÖNDENHEM BEN ALLAHIM İLK ÖNCE ABLAMA VERSİN İSTİYORUM
nasıl yaaaa... kız duyhasın yaşı varsa artık bizden çocuk olmaz bee........
o kızcağız küçük dahaaaaa...
brck kusura bakma canım ama bazen bi laf söylüyosun nereye gideceğini hesap edemiyosun, ben kimsenin avukatı değilim ama lütfen bazen konuşurken dikkat edelim
duyhas, a dün bi laf söyledin yemek konusunda senin seçmediğin belli diye
bugünde yaşın var demişsin, bebek düşünmen normal.
şekerim bitanem
Dün şaka yaptığını söyledi ilk önce bozuldum ama sonra düzelltti biricik
yaşımı bilmemesi normal canım galiba ben söylemedim ona yaşımı :13::13::13:
öpüyorum seni
canım kalın giyin bari.. üşütmee...Eylül.yn Allah gönlüne göre versin inşallah.
Kombim bozuk :84: donuyorum bugün gün içerisinde servis gelecek .
günaydın kızlarrrrrrrrrr
bebek aşkınızmı devşirdi ??
brck, gene yazdığınla çelişiyosun hem tanem e yeni evlisin diyosun 1-1,5 sene geçsin
ama duyhas daha 4-5 aylık evli senin yaşın var diyosun
kiloyla ilgili ki duyhasta buna alınmamıştı zaten. ŞUNA BAK YA DAHA DÜN ŞAKA ETTİM DEDİN SUS BAKEM HEM ALINDIM SONRA VAZGEÇTİM ÇÜNKÜM BEN KİLOLARIMLAN BARIŞIKIM Bİ KEREM
organik burda sonuçta birbirimize espri yapıyoruz kiloyla ilgili ki duyhasta buna alınmamıştı zaten.ki bi tek bunu yapan ben diilim.neden ben takıldım gözüne:26:
yaş konusuna gelincede kötü bişi demedim.kırılacak bişi olduğunuda düşünmedim açıkçası.çünkü bayanlar artık erken menepoza kadar varabiliyor.neden alındın anlamadım:26:
Günaydın hanımlar,
nasılsınız,keyifler nasık,eskisi gibi fazla yazmıyorum ,
biraz yoğunum ve oyun klübüne takılıyorum,
stres atıyorum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?