Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

BEN 24 YAŞINDAYIM BEN EŞİM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM O 30 UNDA AMA BİZ BİR SENE BEKLİCEZ MADDİ YÖNDEN HEM BEN ALLAHIM İLK ÖNCE ABLAMA VERSİN İSTİYORUM
Sırasıyla inşallah hayırlısıyla nasip olur cnm (AMİN) .
Kız sen benden bir sene küçüksün

brck kusura bakma canım ama bazen bi laf söylüyosun nereye gideceğini hesap edemiyosun, ben kimsenin avukatı değilim ama lütfen konuşurken dikkat edelim

duyhas, a dün bi laf söyledin yemek konusunda senin seçmediğin belli diye

bugünde yaşın var demişsin, bebek düşünmen normal.

Son düzenleme:
BEN 24 YAŞINDAYIM BEN EŞİM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM O 30 UNDA AMA BİZ BİR SENE BEKLİCEZ MADDİ YÖNDEN HEM BEN ALLAHIM İLK ÖNCE ABLAMA VERSİN İSTİYORUM

bende 30 unu geçmişsin sandım:)) bende 27 yaşındayım 1.5 yıldır evliyiz herşeyi rayına oturtalım derken eşimle geç evlendik aslında 6 yıldır birlikteyiz.Bebeği Eylülde düşünmeye başladık ilk düşündüğüm ayda hamile kalmıştım kısmet ama nasip değilmiş ki tutunamadı.Hayırlısıyla Allah(c.c) isteyen herkese verir.

nasıl yaaaa... kız duyhasın yaşı varsa artık bizden çocuk olmaz bee........
o kızcağız küçük dahaaaaa...

ben öle hatırlamışım bebişim yaa
kızlar şaka bi yana çocuk çok büyük sorumluluk yaa hakkaten istiyorum ama bakıyorum minik bebeleri olanlara dötüm yemiyor sanki çok zor büyütmek yaa:26:
abim bazen şuraya şu gitti bu gitti diince diorumki dötüne güvenmeseydin istemezdin hiç sızlanma

şekerim bitanem
Dün şaka yaptığını söyledi ilk önce bozuldum ama sonra düzelltti biricik
yaşımı bilmemesi normal canım galiba ben söylemedim ona yaşımı :13::13::13:
öpüyorum seni

brck, gene yazdığınla çelişiyosun hem tanem e yeni evlisin diyosun 1-1,5 sene geçsin

ama duyhas daha 4-5 aylık evli senin yaşın var diyosun

organik burda sonuçta birbirimize espri yapıyoruz kiloyla ilgili ki duyhasta buna alınmamıştı zaten.ki bi tek bunu yapan ben diilim.neden ben takıldım gözüne:26:
yaş konusuna gelincede kötü bişi demedim.kırılacak bişi olduğunuda düşünmedim açıkçası.çünkü bayanlar artık erken menepoza kadar varabiliyor.neden alındın anlamadım:26:

Eylül.yn Allah gönlüne göre versin inşallah.
Kombim bozuk :84: donuyorum bugün gün içerisinde servis gelecek .

şekerim bitanem
Dün şaka yaptığını söyledi ilk önce bozuldum ama sonra düzelltti biricik
yaşımı bilmemesi normal canım galiba ben söylemedim ona yaşımı :13::13::13:
öpüyorum seni

cnm benim çok iyisin,brck de hepiniz çok iyisiniz, ama bazen insan ağızından çıkanı bilmeli,
haa brck e de bişi deseler ben onuda savunurum.

brck, gene yazdığınla çelişiyosun hem tanem e yeni evlisin diyosun 1-1,5 sene geçsin

ama duyhas daha 4-5 aylık evli senin yaşın var diyosun

yazdığımla çelişmedimki.ben hala arkasındayım düşüncemin ben duyhası gerçekten yaşı var sanıyordum öyle aklımda kalmış benimde.ama bana bu tavrın ne onu anlayamadım

Bal , Petek üsküdarda gece oldu sanada günaydın :)) Neredesin, napiyosun kuzum ?
Lamem sağ ol canım bu arada msn sohbetlerimizi çok özledim ben

Günaydın hanımlar,
nasılsınız,keyifler nasık,eskisi gibi fazla yazmıyorum ,
biraz yoğunum ve oyun klübüne takılıyorum,
stres atıyorum yani...

tatlım ben alınmadım ki sadece dün ve bugün söylediklerin tuhafıma gitti, haa duygu zaten başta alındım sonra özür diledi dedi.

bide evlilik,yaş,tanıma muhabbeti olunca sende söylediklerinde çelişince yazma gereği duydum.bu kadar büyütülcek bişi yokk. dedim zaten aynı durumda biri sanada bişi dese senide savunurum benim burada kimseye kasıtım yok

hoşbulduk lamecimmmm..
girer girmez bebem olmıcağını öğrendim üzüldüm :)))

nan millet artık emekli olduktan sonra doğuruyo
erken doğurana madalya takan yok PP

tanem geldim beni özlemişsin öp bakem...

yazarken sanırım yanlış anlaşılıyor kızlar ama ne demek istediğimi belkide anlatamadım ben.
halbuki kimse için kötü bişi söylemedim.burda herkes bebek istiyor tabiki.ama neyse kırdıysam yinede kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam..
bal banamı bişi demek istedin?ama ben kötü bişi söylemedim.doktorluk falanda yapmadım.ne haddime ki size bilmişlik taslayayım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…