Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayır lamem ilkinide izlememiştik ..
ya ne konu var ne bişey
nerdeee ivedik gülmekten çatlıyodum ona...

kızlar merhaba
uzun süredir giremiyordum çünkü hastanede yatıyordum çok sıkıntılı günler geçirdim pazar günü sabah birden sancılandım apar topar doktora gittik ben doğum yapıyorum sandım meğer apandisitmiş ölecem sandım hemen içeri aldılar ameliyat olmam gerekiyordu ama olamazdım çünkü % 15 bebeğimi kaybedebilirdim anestezi alacaktım çok zor bir karar beni bekliyodu ve nihayet bebeğimi riske atmamaya karar verdim atamazdım minik kuzumu nasıl kıyardım serumlarla felan ağrım geçti bugün iş başı yaptım apandisitle yaşamayı öğreneceğim b 3 ay idare edebilsem yavrumu kucağıma alana kadar bana dua edin kızlar olurmu

çok gecmıs olsun kuzumRabbım senı ve meleğını korusun

efsunum dualarımız seninle Allah korusun ikinizide cnm
çok büyük geçmiş olsun...kuzucuk dayanır kucağına sağlıcakla alırsın işllh cnm..

bal çok sağol canım kuzucum o kadar iyiki maşallaaah annelik çok garip bi duyguymuş ameliyat dediklerinde bebeğini kaybedebilirsin dediklerinde dünya başıma yıkıldı anlatamam kendimi feda edebilirdim ama ona kıyamazdım allahım onu benden ayırma noluur

canım benim çok geçmiş olsun.. gerçekten çok üzüldüm... peki bu durumun bir tehlikesi yokmu..... umarım doğuma kadar bir daha yaşamazsın bu sorunu..... allah senin ve meleğinin yardımcısı olsun...

efsunum ben hissedemedim varlığını bebişin ama o duyguyu yaşadım cnm
Rabbim sana bağışlasın..

kızlar benim rapor çıkarmam lazım okadar yoğunki işler ama olsun allah bundan geri koymasın hiçbirimizi inşallah

lame var tabi tahlikesi patlayabilir ama sancım olur olmaz doktora gidersem sıkıntı yok ama işte bebek olunca insan ufak tefek ağrıları önemsemiyo rahim büyüyo ondandır felan diyosun

bal canım sen hamilemiydin anlamadım ben

hepinizin duasına ihtiyacım var ben bu topiktekilerin iyi niyetine çok inanıyorum
zaten başıma bi iş gelmedikçede giriyorumm sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…