benim akşam menüm hazır dün yaptığım tüm yemekler bugüne kaldı
inşallah boğazı iyi olurda kocişim yiyebilir bugün :gitme:
bol limonlu tavuk suyuna çorba (annemden alıcam)
patlıcan kebabı ve patlıcan oturtma kaydirigubbakcemile3
pilav
cacık
karpuz
ne iş yapıyo gulsun cum evde korkuyomusun bu arada.ben evde tek kalamıyorum yaaa.
olsun ama işi var bak ne güzel benim eşimin kendi işi ama hiç işleri yok evlendiğimden beri sıkıntı ben çalışmasam zor yani.bende 20 aylık evliyim.keşke işleri güzel olsa
canım benimki otelde çalışıyor...benimkide düğünden 1 hafta önce işte çıkarıldı.. şimdiki yerede idareten devam ediyor.. sene sonuna kadar taksitlerimiz var... önceki yer çok iyidii.. bu süre aynı vardiyada kalmıyordu sabaha geçiyordu sık sık..
allahtan öyle korkularım yok...hatta ilk evlendiğpimizde bina yeni bitmişti ve bomboştu ama ben korkmazdım...:)
umarım seninkininde işleri düzelir canım...
inşallah canım.ama eşimi çok seviyorum önemli olanda o.onunla her zorluğa varım.şimdilik evin reisi benim her konudakaydirigubbakcemile3
yanımda olsun yeter allah başımdan eksik etmesin.hepimizin eşlerini
yaa sorma öyle oldu organikim
dün patlıcan kebabı için doğradığım patlıcanlar fazla geldi bende kalanları kızarttım
buzlukta az biraz kıyma vardı onunla domates sosu yaptım üstüne patlıcan oturtma oldu cokacimcoook
ada kız hani diyordum ya vaktim olmaz buzluktaki hazır köftelerden dizerim arasına diye
içime sinmedi öyle yapmak kasaba uğradım köfte aldım kasaptan dondurulmuşlardan değilde hani hazır yapıp satıyorlar ya onlardan çok güzel oldu :lepi:
bendede var napsak acap sütlaçda pek sevmiyoruz biz....her akşam içicem diyorum unutuyorum..yaz günüde daa serin şeyler istiyo insan akşam 1 de buz gibi gazoz içtim :))
kızlar yurt dışından yastık kılıfı sipariş etmiştik gelmiş ,çok güzeller..aynı desenden sehpa ve masa üstünede aldık örtü(ismi var ama bilmiyom :) )
şimdi o yastıkların içine slikon istiyorum nereden alsam yastıklar 30x30 ??? ...Bursada olsam biliyordumda ...
Avcılar tarafında varmıdır he Adacım ?